aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was
Karola zdrówka dla babci

Agasta gratulacje dla Claudii

Aniu miłego zwiedzania szkoły Wam życzę
Czarna a czop Ci nie odszedł
Mi najpierw czop odszedł, a skórcze miałam dużo później
Zadzwoń do położnej, będziesz spokojniejsza.
anna117 jak na badaniach
Ja również dziś nie wyspana
, szyliśmy spać o 1:00 i jeszcze zasnąć nie mogłam, a o 6:00 już musieliśmy wstać
Jesteśmy już w domu, Niko po operacji, właśnie smacznie śpi. Nieprzyjemny widok jak usypiają dziecko
:-
-
-(, ryczałam jak bóbr jak podawali mu narkozę, a on oczkami przewracał
-
-(. Powiedzieli, że jeden rodzic może wejść, a że mój M bardzo dobrze zna angielski to chcieli, aby to on był podczas usypiania
, ale nie pozwoliłam na to 

Musiałam być i już i jakoś się dogadałam
Niby nic poważnego, ale jestem tak zmęczona tym stresem, że z miłą chęcią wskoczyłabym do łóżka i wtuliła się w Nikusia

, ale Oliwierek nie śpi, więc nie mogę

Głowa mi pęka

Karola zdrówka dla babci

Agasta gratulacje dla Claudii

Aniu miłego zwiedzania szkoły Wam życzę

Czarna a czop Ci nie odszedł
Mi najpierw czop odszedł, a skórcze miałam dużo później
Zadzwoń do położnej, będziesz spokojniejsza.anna117 jak na badaniach

Ja również dziś nie wyspana
, szyliśmy spać o 1:00 i jeszcze zasnąć nie mogłam, a o 6:00 już musieliśmy wstać
Jesteśmy już w domu, Niko po operacji, właśnie smacznie śpi. Nieprzyjemny widok jak usypiają dziecko
, ale nie pozwoliłam na to 

Musiałam być i już i jakoś się dogadałam
Niby nic poważnego, ale jestem tak zmęczona tym stresem, że z miłą chęcią wskoczyłabym do łóżka i wtuliła się w Nikusia

, ale Oliwierek nie śpi, więc nie mogę

Głowa mi pęka

;-)
a teraz glowa sama mi leci.Co do sexu to mi kuzynak napisala, ze jej ginekolok kazal przestac 6tyg.przed terminem.Dziwne bo ja zadzwonilam jednak do poloznej i powiedziala ze mamy dalej cieszyc sie soba tylko ostrozniej i wrazie W to dac znac,ale tylko jesli bedzie to intensywna wodnista wydzielina a nie zwykle plamienie jak przy podraznieniu.I kogo tu sluchac?