reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
dokladnie, jeczmien. wczoraj wpadlo mi cos do oka na spacerze i potarlam brudnymi lapskami. musze od tesciowej pozyczyc zlota obraczke.
w Rotterdamie czarne chmury.

A my już po obiadku...podczas deszczu zdążyłam poukładać w szafkach ubranka i nawet zrobić segregacje za małych ubrań!:-p
Teraz już nie pada więc może jakiś spacerek....:tak:
Ann no to super że wypoczęłaś...dogadaj się kiedy mogę podjechać a ja sie postaram do niej dopasować!:-D
Magda u nas mówią że jak jeczmień to trzeba ci plunąć:szok: w oko!:-D:-D:-D
Działa :tak:bo w ślinie tak działa odkażająco!:-)
Dzięki za komplementy....miłego popołudnia!

Dobry wieczór,
my niedawno wróciliśmy od teściowej z urodzinek. Fajnie było spotkać sie znowu z rodzinką.

A dziś rano przyjechała do mnie @ :baffled: I skończyła się 17 miesięczna :szok: sielanka. A tak fajnie było bez @ :-D:tak::-)

Anja :tak: mam faceta holendra :tak:
Aniahaven fajne zdjątka :-)
Smoczyca zostaw kawałek ptasiego mleczka dla mnie jak wpadniemy na kawkę :-D

Jutro znowu do pracy :eek:

Miłego wieczoru, spokojenej nocki do jutra

Dziś na spacerek wybieraliśmy się 4 razy!:wściekła/y:Jak tylko sonko to akcja ubieramy się:-) otwieramy drzwi....a tam ściana deszczu!:szok::angry::wściekła/y:
Ale w końcu się udało i pospacerowaliśmy 1,5godz....teraz dzieciaki jeszcze biegają w piżamkach bo przez tą pogodę spały dwa raz po południu z nudów chyba...:-D
Agasta to i tak dobrze miałaś że 17 mies....ja to po jednym mies.pomimo karmienia i tak dostałam!:-:)laugh2:No cóż takie życie niektórych kobiet, na szczęście ja nie narzekam na @ bo jest całkiem znośna!;-)
Uciekam pod prysznic....do jutra!

Dobry wieczor
Ania sliczne foteteczki,torcik smakowity a na nim ksiezniczka:tak::-)To mieliscie przygody z wyjsciem na spacer:laugh2::baffled:
Agasta witaj z powrotem w klubie kobiet z@:eek::-)Ja tez jutro do pracy:tak:
Ann dobrze ,ze sie w koncu wyspalas:tak:
Magda u nas tez sie pociera zlotem:tak: a plunac w oko tez mozna :-DJa wole to pierwsze:tak::-D
U nas dzis pogoda wytrzymala bez deszczu,choc strasznie wialo:baffled:My pol dnia spacerowalismy a pod wieczor wstapilismy do znajomych na kawke:tak:
Teraz jemy arbuza mniam jaki slodziutki:-):tak:Pozniej po prysznic i do spanka:tak:
dobranoc

hej u mnie nieprzespana noc :baffled:
do 12 nie umiałam sobie miejsca znaleźć a o 2 Claudia zrobiła mi pobudke i tak juz nie spałam do rana. Claudia ma znowu stan podgorączkowy, w nocy budziła się 5 razy i płakała, spała bardzo niespokojnie i wędrowała po całym łóżeczku :szok:

reklama
Dzień dobry!

Ja też nieprzytomna....:baffled:jakiś palant dzwonił naszym dzwonkiem o 1.30 bo mu się drzwi pomyliły i wszystkich w domu obudził!:wściekła/y:
I oczywiście zasnąć też nie mogłam a potem Erni się przyczołgał do naszego łóżka...i się rozwalił na mojej poduszce...:eek:
Nie ma jak tak zacząć poniedziałek!:-D

Do góry