• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzieki dziewczyny,
no pokoik malenki - jednak co dwa lozeczka to nie jedno :-D - po drugiej stronie jest jeszcze komodka, a chcialam jeszcze szafe na ciuszki dokupic i dobrze ze ne dokupilam bo tam miejsca nie ma - jak juz sobie poukladam wszystko to cykne fotke wieczorem i wrzuce...
a czuje sie ok, zmeczona jest mi ciezko i wogole ale nie bede juz narzekac przy tej koncowce :-D
Sencilla, to super ze z Tosia wszystko w porzadeczku i zobaczysz niedlugo bedzie smigac jak pedziwiatr :-D
Karola, milego plazowania :tak::-)
Z Twojego opisu fajny pokoi dla dziewczynek.

A ja coś od wczoraj nie najlepiej się czuję, dużo śpię, kręci mi się w głowie, raz mi gorąco raz zimno, w ogóle czuję się nie najlepiej. Pogoda taka fajna, chciałabym nad jezioro pojechać ale z drugiej strony boję się aby mnie nie rozłożyło.

reklama
Ann pokoik super!

Ale oszczędzaj się bo red tobą najważnejsze wyzwanie!!! :-D
Ja dziś prace skończyłam ok 14...a na lunch była lasagnia!:tak:
Sencilla widzisz nie warto się martwić na zapas....
Gratulki dla Tosienki że tak ładnie się rozwija i dla ciebie też:tak::tak::tak: że ją tak ładnie inspirujesz do tego rozwoju!!!!:-);-)
A my z mamuśką opalamy się na balkonie i popijamy kolejną kawkę z mleckiem!

Czesc dziewczyny!

Ja juz po wizycie ale musialam odespac bo dla mnie pobudka o 7 rano to narazie cos bardzo strasznego. Czarna ja to robie tak ogladam fale zbrodni po kilka odcinkow naraz minimum 1 w nocy (w miedzy czasie ide siku z 15 razy) i juz tak padam na twarz ze zasypyami przy wlaczonym tv. To ostatnio moj sposob na to, zeby sie nie budzic...
Sencilla ciesze sie ze z Tosia ok, Ann sliczny pokoik-wlasnei pokazalm mezowi zdjecia zeby mu wstyd zrobic ze sie z remontem ociaga:-D
A u mnie na wizycie-cukrzycy nie mam, podobno mala jest duzym dzidziusiem, czyli spodziewam sie z 4,5 kg tylko jak ja ja urodze?:szok:zdrowa, na usg widac bylo ze ma czkawke, no i przesuneli mi termin porodu na 26 listopada, ale mysle ze bedzie wczesniej to znaczy kolo 16. Jak wroce z Polandu to sie umowie nawizyte co by soebie porodowke obejrzec.
Aniaheaven a a Ty juz spakowana?mialysmy obei jechac 7 ale ja dopiero 14 lece jednak

Ann sliczny pokoik-wlasnei pokazalm mezowi zdjecia zeby mu wstyd zrobic ze sie z remontem ociaga:-D
Dzieki, tylko popatrz tobie do porodu zostalo ok 3 miesiecy a mi teoretycznie 3 tygodnie, a moj sie za remont wzial dopiero 3 tyg temu ale jaka ma motywacje przynajmniej, teraz jak zdal sobie sprawe ze to juz moze byc lada dzien, dostal jakiegos dopalacza tak gna z remontem :-D tutaj wprawdzie jeszcze finanse ograniczaja ale damy rade :nerd:

Ann bardzo ladny pokoik, szafe sobie podaruj, regaly ci wystarcza.

no u mnie mata do kapieli to na razie odpada, bo male mi jeszcze nie siedza, a chcialabym je dwie na raz kapac, bo juz do siebie gadaja i sie smieja, wiec bedzie ubaw niesamowity, a wanne mam duza, wiec sie zmieszcza. tylko juz widze, jak mi kregoslup wysiada, juz mam jakas rwe kulszowa, a do tego dzisiaj ramie mnie boli, ze malych nie moge na prawej stronie trzymac. teraz leza na podlodze i sie bawia i mam nadzieje, ze zaraz sobie drzemke utna.

cześć;-)

właśnie pedałuje na rowerku w domu a wiki ucieła sobie drzemke:tak:
z nocnikowaniem idzie nam całkiem dobrze, tylko wszedzie musiałabym mieć nocnik ze sobą:-D ale pampesra zakladam dla pewności jak idziemy np na zakupy i na noc:tak:
i juz postanowione że na koniec sierpnia jade do mojego P. bo jednak nie chce tu sama siedziec:tak:

sencila- miło cie wreszcie widzieć;-) twoja tosia mówi wiecej od mojej wiktorii:-D
ann-pokoj jest sliczny:tak: a toola ma racje że fotel moze sie przydać np jeśli zamierzasz karmic piersią:tak:
karola- miłego wypoczynku:tak:
czarna i anna117- odpoczywajcie duzo:tak:
toola-gratulacje;-)
magda- ostatnio mam problem zeby moja Wiktoria sie kapała:-( myslałam ze jej po miesiacu przejdzie a tu wielki placz i nic nie pomaga:-( podziwiam jak ty dajesz rade i to z dwoma na raz;-):tak:

aneta- na urlopie wiec czasu na bb nie ma;-)
a gdzie jest magdalena, beauty, agnes,twiggless,ala, natka:confused::confused: i reszta dziewczyn

reklama
Jakos ruchliwiej dzisiaj widze.Ja juz wolne,dom gotowy na powitanie Mamy.
P przycial po pracy zywoplot i skosil trawnik :tak: a ja tylko resztki prania,odkurzacz,kibelek i ogolnie ogarniete.Dziewczyny jak ja wam zazroszcze tych wszystkich zmagan z waszymi pociechami i ich osiagniec przede wszystkim.Zabki,nocnikowanie,pierwsze kroki,pierwsze slowa.Mega radocha:-)

Zegnam sie na dzisiaj,no chyba ze nocka zajrze :no:
Do jutra i KOLOROWYCH SNOW

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry