• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aniaheaven chyba to ty kiedys pisalas ze urodzilas jedno dziecko 4600 to mam pytanie czy wtedy pasowaly na niego ciuszki w rozmiarze 56? bo ja sie dzis przerazilam ze jakas mega big dzidzie urodze, moj maz jak sie urodzil to ponad 5 kg wazyl

reklama
Hej!

Sencilla Magdy dziewczynki są w wieku 7miesięcy jak dobrze pamiętam!:sorry2:
Jak nie to proszę mnie poprawić!
Ania117 mój synek faktycznie ważył 4600 :tak: i ciuszki w tym rozmiarze bardzo krótko mu służyły....:dry::-)
Niunia co ty tak na tym rowerku szalejesz?Czyżbyś znów rzeźbiła swoje kobiece ciałko?:szok:;-)
Słodkich snów Czarna S. śpij dobrze!:-D

co do kulinariow, to obiecuje, ze sie poprawie! W trakcie pobytu w PL i w czechach robilam wszystkie mozliwe serniki, bo cos mnie wzielo, a i rodzince smakuja.
A ostatnio za mna makowiec lazi... :-p
Ja dzisiaj jestem exhausted, po prostu te moje male to wykoncza kazdego :-D
Ale dobrze, ze pogoda ladna, spedzilysmy pol dnia na rowerku!
PS. a moze by tak kolejne forumowe spotkanko urzeczywistnic? ;)

No to sie znowu pochwale - urzadzilam pokoik :-D
teraz juz tylko prasuje ciuszki, nawet nie tak tragicznie z prasowaniem, siedze sobie w miare wygodnie, wiatraczek mnie chlodzi i jakos idzie...
A to foteczki... :-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!!!!

pamiętacie mnie jeszcze ;-)teraz mój nick to agnes1 bo coś się porobiło i nie moglam się zalogować :baffled::baffled::baffled:
my już po weselu troszkę dlużej zostaliśmy na M azurach bo pogoda była super :tak::tak:tylko Dawidek był mega marudny a dlaczego wyjaśnilo się po powrocie :tak:ostatnie ząbki piątki się pojawily;-)mój mąż w Holandii a ja z małym znowu sama ale już w niedzielę wraca :-D:-D:-Da ja bym z nim jechala ale kupiliśmy nowe autko i trzeba pozałatwiać wszystkie formalności z zarejestrowaniem :tak::tak:a do Holi razem wracamy około 20 sierpnia i już będę miała auto dla siebie to będę mogła rozejrzeć się za pracą troszkę dalej bo tam gdzie mieszkam to nic nie ma ciekawego:tak::tak:
Sencila fajnie ze urlopik udany :-)
Aniu w nowej fryzurce wyglądasz super świetnie:tak::tak:
Ann pokoik śliczny :tak:
Niunia podziwiam za zapał ja kiedyś miałam rowerek ale przez pierwszy tydzień pedałowałam a potem już mi brakło motywacji i rowerek sprzedalam a teraz by się przydał:baffled:
nie pamiętam już co tam jeszcze pisałyście za dużo tego trochę :-)do nadrobienia
teraz spadam pod prysznic:tak::tak:

Ann pokoik jak z katalogu:tak:
Agnes a ja juz myslalam ,ze nowa forumowiczka:-D:-D:tak:
Sencilla ty znow smaka robisz na ciasta,a ze mnie nie za rewelacyjna piekarka:baffled:Chyba ,ze mnie podszkolisz:-D:-D
Ania pakujesz sie juz?
Michas spi aja sie biore za prasowanie:nerd:

reklama
Hej hej
ja dopiero niedawno wróciłam do domu a wyszłam o 7:30 :szok:
PO pracy pojechałam do ciotki bo ma dziś urodziny i tam zjadłam i trochę się zasiedziałyśmy z Clauduśką :-D
Dopiero co skończyłam karmić mała i mam chwile dla siebie.
Arnolda nie ma pomaga koledze przy sianie wiec się nudzę, juutro i pojutrze zresztą też, bo znowu go nie będzie.
Jutro znowu do pracy śmigam, w piątek na szczęście tylko do 12. Przez ten upał jakaś padnięta jestem i nic mi sie nie chce.

Sencilla ty to na jakiegoś przywódcę się nadajesz :tak: Forumowe spotkanko powiadasz... Ja jak zawsze bardzo chętnie :-)
Karola jak było na plaży?
Ann pokoik cudny :tak:
Agnes co za bryke kupiłaś?
Niunia nie szlaej tak na tym rowerku, bo jeszcze nim odjedziesz :-D
Magda kiedy dokładnie się urodziły twoje niuńki? Bo kiedyś pytałam, ale nie dostałam odpowiedzi. Bo moja Claudia i twoje dziewczynki to chyba nie ma wiele róznicy :confused:
Anna117 duża didzia powiadzasz... dasz sobię radę, urodzisz na pewno innego wyjścia nie ma :-)
czarna smoczyca mama pewnie już tuż tuż

Ja lecę już pod prysznic i do łóżka mykam bo rano znowu o 6 musze wstać
spokojnej nocki życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry