• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

:tak::tak::tak:Witam wieczorkiem....

U mnie dzień tak szybko zleciał, że :szok:...
Najpierw poszłam do biura pracy zarejestrować się jako bezrbotna, potem z dzieciakami na taką osiedlową imprezę dla dzieci, a potem to sprzątałam w ojca samochodzie, bo kupił nowy(opel zafira- van), a stary "idzie do Żyda" i swoim oczywiście też..... :tak::tak::tak::-Dpo obiedzie jeszcze wyprałam wózek, bo Majka okleiła go całego jedząc lizaka i osy non stop przylatywały... :baffled::szok::tak:
A pod wieczór jeszcze pojechałyśmy z mamą i babcia na cmentarz uporządkować kwiaty na dziadka grobie....Majka moczyła się we wiadrze z wodą i miała radochę...:-D:tak::-D

Dziewczynki padły jak muchy, takie były wymęczone tym upałem i wogóle....;-):-)
Ann pokoi prześliczny i bardzo gustownie urządzony....Ale ci zazdroszczę...Te przygotowanie tego kącika jest pięknym momentem....:tak:;-):-) no i daj sobie jeszcze czas....:sorry2::-)

Niunia to ty tak jak ja...:tak::-)Już masz dość bycia "słomianą wdową"...
Nie katuj sie tak kobieto na tym rowerku....:sorry2::tak::-D
A gdzie ty dokładnie mieszkasz? Bo my w sobote mamy zamiar wyskoczyć do Boszkowa....Więc może się tam spotkamy jak bedziesz miała ochotę i możliwość by też przyjechać?:confused::confused::tak::-)

Magda świetny suwaczek! Robisz postępy....;-);-);-):-) To jeszcze wklej fotki swoich kruszynek...Jak nie wiesz jak to ci pomożemy i podamy instrukcję....

Bira witamy:tak::-) Z Hagi to jest duzo babek u nas....Anetka, Karolka i Sencilla chyba tez blisko mieszka.... A Agnes chyba rzeczywiście jest ze Zduńskiej....:sorry2::confused:

Aniu czy wy macie w planach nawiedzić Wrocław??? Jeśli tak to napisz....Może w końcu się poznamy....:-D:tak:;-):-)

reklama
No nareszcie skonczylam prasowac:tak:
Niunia ja tez nie moge zrzucić kg ,po ciazy:no::baffled::baffled:Jeszcze mi z 7 zostalo:wściekła/y::wściekła/y:A motywacji brak:confused:
Pauka faktycznie Sencilla mieszka nie daleko nas jakies 100km:-D:-D:-D:tak:
Bira witaj!
Aneta jak na wakacjach?
Natka juz po ?Mezatka?:happy2:
dobranoc

Natka juz po ?Mezatka?:happy2:
Natka ma swoj wielki dzien chyba teraz w sobote o ile sie nie myle... wiem ze to jakos 3 tyg przed moim terminem bylo...
Ja tez dzisiaj niezle powalczylam z zelazkiem ale juz padlam, reszte dokoncze jutro, a jutro jeszcze po 13 wybieram sie na usg i do doktorka - ciekawe czy moje wysilki dzisiejsza cos dadza :confused::nerd::-D
ja jeszcze sobie posiedze, ale reszcie mowie dobranoc chociaz wiekszosc juz smacznie spi :-D

Karolka sorki...Myślałam, że to bliżej....:sorry2::zawstydzona/y::tak::-)

Ann masz rację...:tak::tak::tak::-DNatka teraz w sobotę ma swój wielki dzień....Pewnie już wszystko dopięte na ostatni guzik....:tak::-D:-):confused:

Ciekawe jak tam Anecia??? Wypoczywa na całego?!
A gdzie Beauty, Magdalena, Olgunia, Agnieszka Moj, Aisah i reszta babek się podziewa???? Też się urlopują czy co?:confused::baffled::sorry2:

Dobrej Nocki!
Księżyc ziewa, gwiazdka mruga
idzie nocka bardzo długa.
Ale zanim zamkniesz oczy mój
komentarz Cie zaskoczy.
Zmykaj spać pod ciepły kocyk,
Życzę Ci Milutkiej Nocy!_
Na dobranoc kilka słów...
Życzę Tobie słodkich snów,
by aniołki się przyśniły
i ode mnie pozdrowiły.
Księżyc świeci dzisiaj jasno,
niech Ci on pomoże zasnąć!

Dzień dobry!

Chwilkę mnie nie było a tu ...postów!:szok::-D
Bira witaj na forum....
Karolka jeszcze się nie spakowałam:dry::dry::dry:bo o mało co i nasze wakacje odeszły by w siną dal bez nas!:szok::-(
Sencilla ty to się zawsze umiesz ustawić z wolnym...ukłony!
Co do spotkania to ja w PL będę do 24sierpnia...jak zawsze coś!:baffled:
Pauka ty to jak huragan jesteś tyle rzeczy załatwiłaś że szok...A jak dziewczynki?
Może podaj ma na PW jakiś polski numer kontaktowy...nigdy nie wiadomo gdzie człowieka zawieje....:-D
Ann super że już masz to z głowy!:tak:
Uciekam do pracy bo trochę spóźniona jestem!!!

bira- witaj i nie znikaj;-)

pauka- ja niestety mam jakies 200km do boszkowa:baffled: ale natka jest z tamtych okolic:tak: ale akurat bedzie zajeta;-):-) troszke daleko bo przeszło 3h drogi:-( moze kiedyś się wybierzemy do zoo do wrocławia:tak:

miłego dnia zyczę:tak:

reklama
dziewczyny ale lekture mi zostawilyscie z rana hoho:-) ja nie wyspana do prawie 2 nie moglam zasnac a 2 h pozniej wrocil moj m cala noc wymiotowal, nie wiem czy jakis wirus czy co i teraz ledwie na oczy patrze, milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry