reklama

Holandia

bry wieczór
sorki ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ;-) mam nadzieję ze wybaczycie biernej uzytkowniczki forum...
Niunia nawet na to bym nie wpadła żeby dac Tośkowi Actimela, bo sama go nie pije, bo nie lubię... ale na ostaniej wizycie u lekarza kiedy Antos od 2 m-cy męczyl sie z bakterią i którą w koncu udało sie ze jego organizmu wyeksmitowac, lekarz zalecił aby mu dawac Actimeel dla przyrówcenia poprawnej flory jelitowej... mlodemu smakuje a ja zaufałam lekarzowi a nie reklamie...

reklama
Ann ale mlode juz podrosly :szok: slodziutkie sa :tak:
Aneta ja ostatnio jakies dodawalam,a teraz przez ten stressssssssss to naprawde nawet zdjec nie robilam nowych :wściekła/y: poza tym Mala odczuwa chyba moje nerwy bo wczoraj prawie 2 godziny w dzien nie spala :szok::szok::szok: strasznie mi jej bylo szkoda bo widac bylo ze dziecko sie meczy ale nawet na ramionach nie mogla usnac tylko sie rozgladala.Na szczescie w nocy odespala i jeszcze slodko lula.Zobaczymy jak mnie dzisiejszy dzien.Na szczescie ostatni dla TESCIOWEJ:-D

Moze nareszcie sie odnajdziemy i zaczniemy normalnie funkcjonowac.

Aniahaven Karinka bardzo dzielna,tylko tak dalej

co do Actimela to ja sie nie wypowiem bo nie zazywam a Jessy chyba troszke za mala na to :-D:-D:-D:-D

Anetko trzymam kciuki za meza,chociaz z tego co piszesz swietnie nadawal by sie na "Marysie" ;-):-)

Jesli cos pominelam to wybaczcie

Teraz juz uciekam,zdarzylam zjesc sniadanie :-) to lece sie jeszcze zdrzemnac poki niunia spi.

Papa

Dzień dobry, od rana znowu w garach :-), upiekłam murzynka specjalnie dla M, uwielbia ciasta. Kobietki powiedzcie mi a racze wytłumaczcie jak to jest, pracujecie w Nl, Wasi mężowie i Wy macie pewnie kontrakty. Jak to jest z tutejszym rodzeniem. Mój M pracuje ale niestety tylko ma umowę na sezon, ubezpieczenie z Pl. szef nie chce płacić, za nikogo choć ponoć to jego obowiązek. Zastanawiamy się, ile w tym przypadku miałabym zapłacić za poród ( choć jeszcze ciąża nie potwierdzona ), gdybym chciała rodzić tutaj. Wiadomo zawsze to razem, a tak ja bym była już w Pl a M jeszcze tutaj. :zawstydzona/y:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry