reklama

Holandia

Witam!
Zycze wszystkim milej niedzieli!
Anetko, niestety nie mam zadnych nut na pdf, ale moj R. swojego czasu znalazl jakas strone, z ktorej mozna sciagac rozne nuty.. ALe niestety nie znam adresu www... Moze cos uda Ci sie znalezc?
A o jakie utwory konkretnie Ci chodzi?
A rocznice spedzilismy bardzo milo :-) Zrobilam lasagne i ciasto porzeczkowe, mniam mniam... Kurcze, ale ten czas mija :zawstydzona/y:

reklama
Aniu, na obiadek mamy krupnik na miesku, a na drugie wymodzilam jakas taka tajska potrawe, oczywiscie tylko dla nas dwojga, bo to za ostre chyba bedzie dla maluchow. DZiewczynom zrobie rybke.
A Wy co pichcicie?

Dzien dobry.
my wrocilismy z imprezki o 23:30 a w tamta strone jechalismy 130 km 2 i 15 godz :szok: Bo pod amsterdamem zachcialo im sie w sobote w najwiekszy ruch droge remontowac i niesamowite korki byly :wściekła/y:
Pospalismy dzis do 8 :tak: ale nie powiem zebym sie wyspala, bo cala noc sie krecilam, poweidzmy ze drzemalam a nie spalam.

czarna wszytskiego naj dla malutkiej :-)
Aniahaven Twoj m to pewnie ryb nalowil na caly miesiac :-)
Karola jak tam w pl?
Sencilla jak dziewczynki? Jak ich wspolne nocki w jednym pokoju? Bo ostatnio nie udzielilas dopowiedzi ...

U nas dzis na obiad bedzie grilek, wiec w kuchni nie bede siedziec :-D
sprobuje sie cos pouczyc :tak::-) sprobuje powtarzam

A tak wogole to claudia wczoraj sie swietnie spisala i tyle miesca i chleba co wczoraj to chyba jeszcze nigdy nie zjadla :-D

No kurcze ale ten czas leci, moje mlode juz wczoraj miesiac skonczyly a Jessy dzisiaj 2 tyg, a pamietasz Czarna jak narzekalysmy na wielkie brzuchy? A to juz bylo tak dawno temu...
Ja znowu karmie i znowu wracam podrzemac jak mi sie uda bo jakas nietomna jestem.

A co do obiadu to u mnie jak zwykle cos na szybko, ale jeszcze 2 tyg i remont musi byc skonczony, no i conajmniej przez tydzien pojawia sie porzadne obiadki :-D
Anna, tak baby-walz to raczej tylko internetowy...

Ostatnia edycja:
Agasto, spanie idzie im dobrze, a i ja sie lepiej wysypiam, mimo, ze spie bardzo krotko... Bo nie czuwam caly czas, nie budze sie za kazdym miauknieciem Tosi... Tosia wprawdzie jeszcze budzi sie w nocy na picie, ale jest niezle ;-)
Brawa dla Claudusi za taki apetyt :tak:

Ann i Czarna S. same widzicie jak te dzieci szybko rosną!:tak::-D
dla wszystkich dziewczyneczek!:tak::tak::tak:

Sencilla spóźnione...GRATULACJE!

Ciasto porzeczkowe brzmi intygujaco:-) a ja właśnie zrobiłam taki kompocik do obiadu...
Agasta miłego popołudnia w książkach....
A co do ryb to u mnie pół zamrażarki było w zeszłym miesiącu a jak się dosiadła moja rodzinka to jeden karpik został i 2węgorze...bo nawet makrele się skończyły!:szok:
Wędzili,wędzili aż znikły!

A my robimy galaretke z truskawkami....:tak:

reklama
Ann na brzuch to jeszcze narzekam :-D:-D:-Dale to potrwa pewnie jeszcze dobrych kilka miesiecy :-(
Rosna te nasze dzieciaczki,nawet nie wiem kiedy ten czas zlecial.

Sencilla ja tez spie jak na "szpilkach" ,Jessy tylko cos kichnie czy prychnie,a ja juz oczy jka 5 zloty

Na obiad pieczony kurczaczek i fryteczki,na leniucha.Ja za gotowanie jeszcze sie nie biore,daje sie rozpieszczec.

Mala jest z nami na dole.My ogadamy film a ona chrapie.Jakos lepiej jej sie spi w towarzystwie.

zycze wszystkim smacznego,ja wlasnie wsunelam swoja porcyjke owocow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry