reklama

Holandia

Witajcie:-D
Melduję, że żyję:-D:tak:;-)

Mężuś w domciu na urlopie, więc teraz mam odpoczynek od kompa;-);-):tak::-D tylko was podczytuję....:sorry2::-)

Ann i Czarna dużo zdróweńka dla maleńkich kruszynek z okazji ich miesięcznicek i tygodniczek:-D:-D:-D

Ann może jednak mój ci dowiezie co?...Wtedy zaoszczędzimy na przesyłce....:confused::sorry2:

Miłego dzionka

reklama
hejka,
my tez wlasnie wrocilysmy, a lazilysmy 1,5h - tzn ja lazilam :-D
ale wybralam sie az do miasta do banku - Ania nastepnym razem zahaczymy o ciebie :-) - ale zle sobie obliczylam i ostatnie 10 min drogi obie sie rozwyly i mialam koncert zyczen :szok::-D
teraz "sie karmia" - siedza w maxi a butelki trzyma im kocyk :-D i dzieki temu sama moge tez zjesc - wcale nie jest ciezko posiadac blizniaki :-pa szczescie podwojne - wystarczy sie dobrze zorganizowac... w tym tyg sie jeszcze "doorganizuje" bo kupilam pare "pomocy naukowych" :-D Aniu od ciebie tez :tak:

p.s. pauka, chyba jednak zrezygnuje narazie - sorki za zamieszanie...:zawstydzona/y:

No Czarna ja z tego co to sen nazywaja staram sie korzystac poki moge;-) Ann no nikt nie watpil ze poradzisz sobie z dwojka a i z czworkamia tez pewnie dalabays rady:-)jak trza to trza:-)

Hej...

Widzę że nie tylko ja w nocy nie spałam....:wściekła/y:
Z boku na bok i tak mi zeszło do 4.00:szok::-D
Ann nie ma sprawy! tylko daj znać wcześniej bo ja taka zalatana sama wiesz...
Miłego popołudnia...

Dzien dobry,
ja juz po pracy i czekamy na tatuska do ok 19.
A sie wam pochwale ze zostalam twarza firmy :-D:szok::zawstydzona/y:
Zdjecie zrobione jak bylam w koncowce ciazy, dlatego taka niewyrazna jestem hihi
Bécé - Werken bij B&C
i sie zatsanawiam czemu ten forograf akurat mnie wybral, bo zdjecia robil wszystkim pracownikom firmy, czyli ok 550 osob :szok:
Ciekawe czy dostane podwyzke hihi :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry