reklama

Holandia

reklama
Aniahaven u mnie dzis mielone stroganof i ziemniackzi a do tego zamsmazane buraczki moje ulubione :tak::-)

A my bylysmy z mala rowerem na mieescie zrobic probe genaralna fotelika :-) Mala zachwycona ja tez, jeszcze tylko buggy dragera musze zamontowac :tak:

A gdzie reszta kobitek sie podziewa?

Anety, Gosi, dawno u nas nie bylo...

A my schabowe i ziemniaczki do tego.Tez mam ochote na buraczki,ale pogoda nieciekawa dzisiaj i nie chcialam z mala sie szwedac po dworze.Moze pogonie mojego jak wroci z pracy.
A Jessy dzisiaj jakas spokojniejsza,zeby nie zapeszyc i nie przechwalic hehe,ale nocka byla naprawde znosna.Nie wiem kiedy ostatni raz tyle spalam :-D

Milego wieczorku bo ja juz dzisiaj raczej nie zajrze.
Dobranoc

reklama
Witam Was:tak:
Agasta jestem:-) Fajna foteczka na stronie firmowej:tak: Gratulacje:-)
Sencilla chodzi mi o nuty dla dzieci, a w necie szukała, ale większość nut są do kupienia niestety:baffled: W wolnej chwili proszę Cię o przepis na Lasagne:tak:
Karola jak Ci urlopik mija, jak u Was pogoda:confused:
Aniu mężuś dziś na obiadek skrzydełka zrobił, sałatkę grecką i ziemniaczki:-) Teraz pojechał do szkoły, a ja chyba zrobię Lasagne na kolacje, bo coś bym zjadała, ale nie wiem sama co:-D
Aniu117 ryż z truskawkami:confused: Brzmi całkiem całkiem:tak:

Ja dziś w pracy byłam, a tak mi się rano nie chciało wstać:no::no::no: Do późna wysyłałam męża CV do różnych firm, bo nadal bez pracy niestety:szok::-(
Bira co u Ciebie:confused: Powiedz mi o której i gdzie jest to spotkanko dla matek w środy:confused: Może się wybiorę:rofl2:

Wczoraj się wybrałam do Ikea po nowe garki i zostawiłam 99e:szok: za 2 garnki i kilka talerzy:baffled: Stare (roczne) garki szlak trafił, a dałam w PL za nie prawie 200zł:baffled:
W sobote byliśmy na 2 urodzinach dziecka naszych znajomych:tak: impreza się udała:tak::tak::tak:

Beauty, Twiggles, Magdalena, niunia, natka, agnes... i cała reszta gdzie jesteście:confused:

Miłego wieczoru:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry