reklama

Holandia

anna117- u nas ceny w amsterdamie sa chyba najdrozsze:crazy:
mieszkanie nie w centrum 3pokojowe 1400euro, dwupokojowe 950euro :szok:
co do domków to nie pomoge..

a w ogóle dzień dobry:tak: oby pogoda tylko dopisała...

reklama
Dzien Dobry
Ja dzisiaj wielki blad popelnilam :no: bylam tak wymeczona po nocy,ze po ostatnim karmieniu o 5:30 zostawilam Jessy kolo siebie w lozku i tak spalysmy do 7:40 :szok:
Mala od 23 do 3 marudzila i nie mogla usnac,jak juz pojadla i kladlam ja do lozeczka to od nowa zaczynal sie lament i tak w kolko:crazy:
Ja juz rece zalamuje,nie wiem co z nia robic :no: plecy mi juz wysiadaja od ciaglego noszenia jej:baffled:

Milego dziewczynki

Witam
Agasta dokładnie to była okazja, bo my za mniejsze płacimy więcej:wściekła/y:
Mamy 2sypialnie, salon, kuchnia, łazienka z prysznicem, WC i ogródek za 650e + opłaty:baffled:
Czarna połóż małą do łóżeczka jak trochę popłacze to nic jej się nie stanie, jak mocno zacznie krzyczeć to tylko do niej zaglądaj, pogadaj do niej i znów spróbuj odejść:tak::tak::tak::tak: Nie noś jej tak często na rękach bo Ty się wykończysz i dla małej takie noszenie non stop też nie jest dobre.
Miłego dnia kobitki:tak::tak::tak:

Czarna połóż małą do łóżeczka jak trochę popłacze to nic jej się nie stanie, jak mocno zacznie krzyczeć to tylko do niej zaglądaj, pogadaj do niej i znów spróbuj odejść:tak::tak::tak::tak: Nie noś jej tak często na rękach bo Ty się wykończysz i dla małej takie noszenie non stop też nie jest dobre.
Miłego dnia kobitki:tak::tak::tak:

Problem jest w moim P
jak mala dluzej niz sek.poplacze to on zaraz przylatuje i sto pytan do,A CZEMU ONA PLACZE,TO CZEMU JEJ NIE PONOSISZ,A MOZE JEST GLODNA itd.
Troche go rozumiem bo przeciez od 5 rano do 17 jest poza domem,a w nocy to w ogole nic nie slyszy taki ma sen.Ja musze go porzadnie szturchnac zeby oczy otworzyl i wogole zauwazyl,ze mala placze:no::szok: nie wie jak to jest zmagac sie z tym 24/h i jest mu jej szkoda.Mi tez zreszta dlatego szybko ja biore bo patrzec nie moge jak,w sumie nie placze tylko wyje ze zlosci :-)

Dzieki za rade Anetko
Ide dalej walczyc z wiatrakami :-D:-D:-D
PA

Ja się też wypowiem na temat mieszkania, my płacimy 6 euro dziennie za osobę, mieszka nas 7 osób, mamy 6 pokoi, salon z kuchnią, 2 toalety, 2 prysznice. Fakt wszystko wspólne, ale jest ok.
Zapomniałam się przywitać na początku. Dzień dobry

Pani z CB znowu do nas zajrzala i powiedziala,ze Jessy najprawdopodobniej ma kolki i mam kupic Infacol i zobaczymy czy to pomoze.Mam nadzieje,ze ma racje bo tak juz mi jej szkoda.Tak sie biedaczka meczy.No czas pokaze.
A na obiad bedzie spagetti,ide na latwizne.

reklama
Czarna S. biedulka ta twoja córeczka:-(ale ten medykament powinien jej pomóc.....:tak:
Ann a u ciebie jak z kolkami i czego w końcu użyłaś?:confused: i znowu zabiegana jesteś co?Dziewczynki dają ci popalić?:zawstydzona/y::sorry2:
Anetka ma racje - nie daj się na każde zawołanie skusić....ale z drugiej strony właśnie maluszki tak do 1 miesiąca to uwielbiają czuć mamę bez przerwy koło siebie!:tak::-D
Ta bliskość jest dla nich niezastąpiona....jak niewidzialna pępowina!;-)
A ja właśnie skonczyłam jeść obiadek, pranko się pierze a mój poszedł do sąsiada ne mecz....Spokój i cisza...
Jakoś cicho dziś na tym naszym forum....się zrobiło!:confused::szok::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry