Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Witam sie serdecznie
no dzisiejsza nocka nawet spokojna,chociaz obawiam sie,ze juz zakonczona :-( Jessy pojedzona,przewinieta i lezy u siebie cos tam pokwikuje.Chyba nie zasnie sama
wiec czeka mnie dlugie bujanie.Nie moge dac jej plakac,to jest ponad moje sily.Bede cyborgiem i jakos to przetrwamy te kolki i cala reszte.
No ide bo juz jest super lament

no dzisiejsza nocka nawet spokojna,chociaz obawiam sie,ze juz zakonczona :-( Jessy pojedzona,przewinieta i lezy u siebie cos tam pokwikuje.Chyba nie zasnie sama
wiec czeka mnie dlugie bujanie.Nie moge dac jej plakac,to jest ponad moje sily.Bede cyborgiem i jakos to przetrwamy te kolki i cala reszte.No ide bo juz jest super lament

Ale nie jest już ak tragicznie;-) Usypia znowu spokojnie, ale w nocy mnie wola, jaky się bała być sama... Zaczęa trochę jesć i nie walczę z nią o każdy kęs. No i powoli szykujemy się do wyjazdu, bo w sobotę mykamy na trzy tygodnie na wakacje:-) Już się doczekać nie mogę;-):-)
nosic albo bedziecie cierpiec 
,ale po kilku minutach Mala sie uspokoila i moglismy spokojnie polazic.Jeszcze godzinka i karmienie ;-) wiec lece jeszcze szybo obiadek naszykowac :-)