• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
witam weekendowo
pogoda u nas przeokropna z rana Majorka a teraz szkoda gadac. napalilam w kominku i ogladam TV, a mlody spi.
wasze dzieci tak zabkuja a ja szukam Daanusiowi zabkow i nic:cool::confused:
Agasta z bezrobotnym nie wiem dokladnie jak jest bo milam isc ale w koncu moja stara firma zaproponowala mi kontrakt z mniejsza iloscia godzin i mialam isc rowniez na zasilek w zwiazku z utraconymi godz. ale w sumie ta nowa praca mi sie trafila. tutaj troche gorzej bo kontrakt 0 godz. ale z drugiej strony pracuje tyle ile moge. gorzej tylko z wyplata bo teraz to chyba tylko na waciki mi starczy:dry:

Bry
ale dzisiaj zimno :szok: na spacerek to chyba juz zimowo trzeba bedzie sie ubrac,a mgla taka za oknem:shocked2:
A tutaj jak zwykle w weekend pusciutko:-)ja tez tylko na moment,zjem platki i lece mojego szkraba nakarmic to moze jeszcze pospimy:tak:
do pozniej

DZIEŃ DOBRY!

U nas tez zimno bylo jak wracaliśmy....trawa taka zmrożona jak jeż!:szok:
Brrr....ale za oknem już widać słoneczko!
Czarna masz racje weekendowe pustki!!!:tak:;-)
A teraz śniadanko bom głodna jak wilk!:-D

witam
dziewczyny nie wiem czy uwierzycie bo ja sama nie wierzę bo dostałam okresu , :szok:same widziałyście test ze wyszedł dwie kreski :sorry: a tu okres :shocked2:
kurde nie wiem jutro kupię test i zrobię jeszcze raz :cool:
najgorsze jest to ze jak bym z testem do poniedziałku poczekała to bym uznała że jest normalnie okres dostałam i tyle .......

Olgunia ja się spotkałam z czymś takim wcześniej:tak::tak::tak:...że krwawienia wystepowały pomimo ciąży!:eek:
Jedno drugiego nie wykluczało i nie był niebezpieczne....poczekaj i nie martw się!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry