• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

witam
dziewczyny nie wiem czy uwierzycie bo ja sama nie wierzę bo dostałam okresu , :szok:same widziałyście test ze wyszedł dwie kreski :sorry: a tu okres :shocked2:
kurde nie wiem jutro kupię test i zrobię jeszcze raz :cool:
najgorsze jest to ze jak bym z testem do poniedziałku poczekała to bym uznała że jest normalnie okres dostałam i tyle .......

Ja tez slyszalam o przypadkach tak jak Ania,ale na twoim miejscu poczekala bym az ci sie @ skonczy i dopiero potem zrobila bym nowy test:tak:

Agasta bawcie sie dobrze na basanie,Claudii znaczy sie poprawilo:tak:
Anna smacznego,a jakie sledziki wcinalas??Ja to tylko te w occie lubie:tak:

Milego popoludnia

reklama
czarna i tak własnie zrobię ;-) ale już sie tak cieszyłam a tu :dry:

moja znajoma miała okres przez 3 miesiące bedąc w ciąży to mnie pociesza ;-)
no zobaczymy ale jak nie bede to strace zaufanie do testów :sorry:

Witam
Olgunia dziewczyny maja racje:tak: ja tez znam pare dziewczyn co miały @ w ciaży tak do 3,4 mies:tak::tak:Test chyba lepiej zrobić po @:tak:
My pojechaliśmy na hale do Leiden ,a tam zamkniete:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: Pytaliśmy czy dzis tylko a ludzie oczywiscie nic nie wiedza:no::no:
Olgunia ty pisałaś ,że byłaś...była otwarta?
Na 17 jedziemy kosciola ,a przed na kawke do znajomych:tak:
milego dnia

karola zamkniete też było jak my byliśmy :wściekła/y: oni tam robia te drogi i pewnie dla tego :cool: kurcze byliście tak blisko mnie mogliście do mnie na kawe przyjechać :tak: ja mieszkam 5 minut autem do hali ;-)

Olgunia to szkoda kiedys miała ci sie pytac gdzie mieszkacie ,że na hale tam jezdzicie.Nie przyszoło mi do głowy ,że tak blisko:cool2::sorry:Mi jeden gosicu powiedział ,że jest przeniesiona tylko nie wie gdzie:no:

Hej laski,
ja wpadam tylko wrzucic filmik z mlodymi :-D

Niektore ciotki to juz pewnie wiedza ktora jest ktora :-D
a dla reszty... z lewej Claudia no a z prawej Natalia

[video=youtube;0tk6UKF7Czo]http://www.youtube.com/watch?v=0tk6UKF7Czo[/video]

Ann ale pieken sa no slodziaki jak nie wiem....a jakie silne...:-)
Karola a co to za hala?
Czarna jak sledzie to tylko w occie!!!!:-)
Olgunia nie martw sie na zapas, to ze masz okres nie znaczy ze nie jestes w ciazy, a mi 2 pierwsze testy wyszly negatywne a bylam juz w ciazy dopiero 3 wyszedl ok.
My wrocilismy wlasnie z dluugiego spaceru, pogoda piekna, a teraz bierzemy sie za obiadek

Hej dziewczyny.
Na basanie bylo fajnie, bylismy 4 godz, mala wyszlala sie tak bardzo ze po basenie spala 3 godz :szok::tak::-):szok:

Olgunia moja mama jak byla ze mna w ciazy to 4 miesiace okres miala :tak::-) A ja mialam w pierwszym miesiacu ciazy :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry