• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Ann dziewczynki rosna jak na drozdzach:tak::tak::tak:...sorry ze tak pisze ale nie mam tu polskiej czcionki!:zawstydzona/y::-)
Karola moja noga nie zlamana na szczescie ale mocno potluczona...wiec chodzé o jednej kuli ktora sobie wlasnie pozyczylam od mojej holenderki-ona ma dwa zestawy!:tak:
Cala sytuacja wygladala niewinnie - usiadlam sobie na krzesle drewnianym...
-krzeslo sie zlamalo:wściekła/y:W efekcie runelam na podloge-moze wygladalo smiesznie:-D ....ale przygniotlam noge ktora mialam pod krzeslem....sina i obolala ze stanac nie moge...ale zlamana nie jest!:no:
I tak sobie chyba tydzien laby zrobie...chociaz dla moich finansow to nie jest za dobry okres -zbieram na prezenty!:-D:sorry:
Pauka gratuluje postepow i trzymam kciuki!Ty tez trzymaj bo moi oboje spia juz trzeci dzien bez pieluch:szok: i jeszcze wpadki ne bylo...:sorry::cool2:
Aniu badz dobrej mysli-duzo odpoczywaj i zbieraj sily..juz niedlugo!:tak:;-)
A my po lunchu wlasnie..wiec pijemy obie kawke!:-D
Sencilla sorki ze mnie nie bylo wczoraj...a ty gdzie jestes dzisiaj?ze cie jeszcze tu nie ma?:eek:

reklama
Witam sie popoludniowo :-)
my juz w domku prawie wszystko zalatwione tylko nie moglam wziasc siorce GBA w gminie bo musi to odebrac osobiscie,albo napisac mi upowaznienie.Bede musiala potem przysiasc i pokombinowac jak to napisac,ale najpierw pojdziemy jeszcze na spacerek z Punia moja mala:tak: Jessy byla grzeczniutka wszystkim i wszystkiemu sie przygladala i nawet zasnela na prawie pol godzinki i dopiero jak juz wracalysmy do domku to troszke pomarudzila bo juz glodna sie zrobila.Musze sie pochwalic ze Mala zaczyna juz probowac chwytac misie co nad nia wieszam w lozeczku:tak:taka jestem z niej dumna:tak:Teraz sluchamy sobie gadu-radio KIDS

Sencilla nie smuc sie wszystko sie ulozy,zobaczysz
Aniu a jak to sie stalo,ze krzeslo pod toba peklo:szok:ciebie to by pajak za obraz wciagnal a krzeslo nie wytrzymalo:szok:
Anno juz prawie koniec,teraz tylko czekac,na dniach pewnie napiszesz MAM BOLE:-)a wtedy to my tu wszystkie jak na gwozdziach bedziemy siedziec i co 5min kontrolowac sytuacje.Ty koniecznie pionstruuj meza jak ma nam tu wszystko napisac albo do jednej z nas na tel.daj znac.To nie holandia i dopiero po 3 dniach do domku wyjdziesz a tyle nas w niepewnoscie trzymac nie mozesz:no:

Ide pokiziac sie z mala i bedziemy sie szykowac na wedrowke

Czarna co to jest GBA?:sorry:
Sencilla jestem z tobą myslami i modlitwą....:tak:Ułoży się zobaczysz..nic się nie dzieje na darmo:no::no::no::zawstydzona/y:...
A krzesło po prostu tak było sklejone źle chyba...:zawstydzona/y::sorry::-D i talerz potłukłam i naleśnik na podłodze wylądował i siniak na ręce został..Ach życie....
Idę coś zjeść...:tak:

Czesc dziewczyny

Sencilla, bardzo mi przykro, trzymam kciuki za jak najszybsze znalezienie nowej ,lepszej pracy:tak:

Aneta,mam nadzieję,że trzymasz sie jakoś:-(

Anna, teraz zbieraj siły na cudowny finisz:-)

U nas weekend minął miło i spokojnie. W sobotę byliśmy na urodzinach koleżanki ( żadne krzesło sie nie złamało ;-) ) , a wczoraj inna kolezanka urodziła synka :-D

Czarna,u nas w gminie mając Digid, można uitreksel przez internet zamówić i przysyłają pocztą :tak: Ja nawet tą drogą meldowałam nas na nowym mieszkaniu.

Ann, Wasze królewny są cudne :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry