aniahaven
GADUŁA
Ann dziewczynki rosna jak na drozdzach

...sorry ze tak pisze ale nie mam tu polskiej czcionki!
:-)
Karola moja noga nie zlamana na szczescie ale mocno potluczona...wiec chodzé o jednej kuli ktora sobie wlasnie pozyczylam od mojej holenderki-ona ma dwa zestawy!
Cala sytuacja wygladala niewinnie - usiadlam sobie na krzesle drewnianym...
-krzeslo sie zlamalo
W efekcie runelam na podloge-moze wygladalo smiesznie
....ale przygniotlam noge ktora mialam pod krzeslem....sina i obolala ze stanac nie moge...ale zlamana nie jest!
I tak sobie chyba tydzien laby zrobie...chociaz dla moich finansow to nie jest za dobry okres -zbieram na prezenty!

Pauka gratuluje postepow i trzymam kciuki!Ty tez trzymaj bo moi oboje spia juz trzeci dzien bez pieluch
i jeszcze wpadki ne bylo...

Aniu badz dobrej mysli-duzo odpoczywaj i zbieraj sily..juz niedlugo!
;-)
A my po lunchu wlasnie..wiec pijemy obie kawke!
Sencilla sorki ze mnie nie bylo wczoraj...a ty gdzie jestes dzisiaj?ze cie jeszcze tu nie ma?

...sorry ze tak pisze ale nie mam tu polskiej czcionki!
:-)Karola moja noga nie zlamana na szczescie ale mocno potluczona...wiec chodzé o jednej kuli ktora sobie wlasnie pozyczylam od mojej holenderki-ona ma dwa zestawy!

Cala sytuacja wygladala niewinnie - usiadlam sobie na krzesle drewnianym...
-krzeslo sie zlamalo
W efekcie runelam na podloge-moze wygladalo smiesznie
....ale przygniotlam noge ktora mialam pod krzeslem....sina i obolala ze stanac nie moge...ale zlamana nie jest!
I tak sobie chyba tydzien laby zrobie...chociaz dla moich finansow to nie jest za dobry okres -zbieram na prezenty!

Pauka gratuluje postepow i trzymam kciuki!Ty tez trzymaj bo moi oboje spia juz trzeci dzien bez pieluch
i jeszcze wpadki ne bylo...

Aniu badz dobrej mysli-duzo odpoczywaj i zbieraj sily..juz niedlugo!
;-)A my po lunchu wlasnie..wiec pijemy obie kawke!

Sencilla sorki ze mnie nie bylo wczoraj...a ty gdzie jestes dzisiaj?ze cie jeszcze tu nie ma?