• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Sencilla ale się uśmiałam z tej Twojej plomby...:-D
Szkoda że mnie wcześniej tu nie było bo akurat wczoraj przerabiałam dział DENTYSTA w holenderskim...:cool2:
I to zdanie brzmiało tak; ik ben een vulling verloren...:tak:
Agasta dzwonili już?:eek:

reklama
Aniahavaen nie dzwonili :wściekła/y::-(
Zaraz ja do nich zadzwonie i ich opieprze, bo ile mozna sie wkurzac i siedziec jak na szpilkach, a oni z czlowieka debila robia :wściekła/y:
A zdanie ktore napisalas to raczej w rozmowie sie uzywa niz w wypelenianiu pierow i tlumaczac je wychodzi ze zgubilas plobme :-) Zdanie jest oczywiscie poprawne tylko tak jak mowie baradzej nadaje sie do dialogu niz do aplikacji

Dzwonilam i nikt nie odbieral. Wkoncu za 6 razem sie dodzwonilam i oni dalej nic nie wiedza :wściekła/y:
Szef mial isc na rozmowe w mojej sprawie na 16 ale dzwonil ze jest maly poslizg wiec bedzie pozniej.
I teraz w biurze czekaja na decyzje i jak tylko beda wiedziec to maja dzwonic
A ja chyba w miedzy czasie melise sobie zrobie bo nerwy mam skolowane ze hej :eek:

Agasto to zdanie wziełam z książki do holenderkiego:tak: i naprawdę nie wiem nic o jego poprawności czy nie...:-p:sorry:
Jutro idę na spotkanie w prawie kursu...może jak go skończę go i jakiś inny podyskutujemy!:-D:-D:-D
A co do twoich pracodawców to naprawdę podziwiam twoją anielską cierpliwość:szok::szok::szok: i stalowe nerwy:tak::tak::tak:!

Dobry wieczór
Agasta n i jak wiesz już coś??? Ten szef nie ma serca :no::no:Ja bym wszystkie paznokcie obgryzła z nerwów:no::no:
Aniu jak się fajnie masz ,ja też bym już chciała iść na spotkanie i zacząć się uczyć:tak::tak:Ale pewnie bede dłuuugo czekać ,w hadze jest przepełnienie:cool::eek:
Sencilla cegły ci może nie włożą ,ale jakas zaprawa któż to wie:-D:-D:-D:-D:-D
Ide coś przekasic ,bo w brzuchu burczy:tak::sorry:

Dobry wieczór

Agasta,nieźle Cie przetrzymuja :wściekła/y: Oby brak wiadomości był dobrym znakiem :tak:

Karola, mieszka sie super, wszyscy bardzo dobrze się tu czujemy i nie chce mi się juz do Hagi jeździć.
Kto Ci powiedział że w Hadze jest przepełnienie na kursach?? Kolezanka zapisywała się do Mondriana i czekała długo, bo nie mieli chętnych zeby grupe zebrać... Podejrzewam ze za jakies 2 tyg dostaniesz zaproszenie do gminy na rozmowe:tak: ( dluzej sie czeka na testy)

Beauty a po co jezdzisz do hagi?? Co do kursu to czytałam na forum , ze sie dlugo czeka:eek:Jednak mam nadzieje,że to ty masz racje:tak::tak:

Na kurs właśnie jeżdże 2x w tyg i jeszcze z Julka do polskiej szkoły :eek:

Co do czekania na kurs, to owszem są przypadki ze czeka sie długo np ja czekałam ponad rok, a mój mąz pomimo że miał rozmowe w Gemeente razem ze mna to do tej pory nie dostał wezwania na testy i w Intopie nie wiedza dlaczego... ale to są nieliczne wyjatki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry