• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Czarna wlasnie mi tak powiedzieli a ja zapomnialam ze przeciez w PL byl obowiazek wymiany prawka 2 lata temu
Agasta ja jetaem duza a moj M. jeszcze wiekszy wiec dlatego rosnie nam taki chlop:-);-)
Aniu przeczytalam wczesniej ze Magdalena ma meza holendra dlatego nie musi jezdzic z dzieckiem do ambasady tylko do gminy. A co do albumu to ci powiem ze jak moja tesciowa miala urodziny to robilismy tez album tylko ze kazdy z rodziny musial cos napisac dla solenizantki i to nie tylko zyczenia byly ale i rozne historyjki z zycia(zwiazane oczywiscie z tesciowa) zakonczone puenta + zdjecia.Wyszla z tego dosyc gruba ksiazka:-p
Anna juz niedlugo ale sama pamietam ze te ostatnie 2 tyg. sa najgorsze bo kazdy dzien myslisz czy to dzisiaj
Twiglles robisz przesliczne zdjecia
a tak wyglada moj synus, na jednym jest z moja siostra w dniu chrzcin

Załączniki

• 40.jpg
    40.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 53
  • 39.jpg
    39.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 41.jpg
    41.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 37.jpg
    37.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Gosia Daanus jest boski :tak:

A to moja claudia podczas dzisiejszych pelzaczkow po domu i w zeszla niedziele na basenie :-)

Załączniki

• IMG_4108.jpg
    IMG_4108.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 51
  • 08112009242.jpg
    08112009242.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 47
Dzien Dobry

Moj brzdaczek dopiero sie budzi:-)wiec wcinam szybko platki i lece karmic bo spala grzecznie 4h wiec pewnie glodna.

Agasta a ten basen nie za plytki troszku dla tatusia:-D

Anna dawaj ta swoja Mala i bedziemy na ten rok juz w kaplecie:tak:

Gosiu juz wiemy po czym Daan taki duzy:tak:czy to polska kielbasa??

Do pozniej laseczki

Dzien dobry.
a ja sie rozchorowalam. Bol zatok, zatkany nos i do tego gardelko boli :wściekła/y:
Czarna oczywiscie ze basen za plytki :-D ale to jedyny w ktorym dziecko moze bez kola czy motylkow byc, wiec zmoczylismy z nim swoje tylki ;-)
Ide po sniadanko, bo w brzuchu zaczyna mi burczec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry