• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Pauka to cie mała załatwiła.Może che mieć mamę tylko dla siebie:-D:-D:tak:
Agasta zdrówka życzę:tak:
U nas tak wieje ,ze oknami rusza:eek::shocked2:I znów bede mieć piasek na oknach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dwa dni temu myli:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzień dobry!

Pauka trza było kelnera wolać!:-D
Biedna ty jesteś z tym telefonem - faktycznie mała nieźle narozrabiała!:sorry:
Sencilla i jak w końcu udałosię uspać maluchy?:eek:
Karola u nas pogoda podobna a tak sobie myślałam o jakimś dłuższym spacerku...a tu chyba nici bo słońca to chyba nie ujrzymy dziś...

Czas na kawkę...
4efe80dc6be3c905.jpg

A tu coś na"pocieszene":cool2:

Dzien Dobry

Co tam dziewczyne,poimprezowalyscie wczoraj a dzisiaj spanko do poludnia:cool2::-D
Ja mialam SUPER noc.Jessy spala od 20 do 1,potem do 5 i teraz jeszcze oczka zamkniete,ale juz sie zaczyna wiercic.Podejrzewam,ze to wszystko dlatego,ze wczoraj od 8:00 do 20:00 to spala tylko raz 2h:szok: Czy myslicie,ze to cos zlego,czy poprostu juz tak ma i jej w dzien tyle wystarcza???Martwie sie,ze tak malutko sypia:-(
O slysze za juz tatusia zagaduje:-)
Zmykam,do pozniej kochane

Milej i spokojnej niedzieli
Agasta ty to lepiej w lozku zostan,tylko zarekwiruj laptopa;-):-)

Czarna skoro tyle spała - tyle jej wystarcza!:-)
Po co spać skoro tyle ciekawych rzeczy na świecie:happy:....z wiekiem dzieci właśnie wydłużają sobie okres czuwania:tak:...chociaż przyznam że ja też miałam z Ernim tylko pare tak dłuuugich dni!:-D potem znowu wrócił to swojego rytmu!

dzien dobry,
ja mialam straszna noc, Wiatr tak chulal ze spac nie moglam krecilam sie tylko jakbym owsiki w tylku miala :wściekła/y:
Czarna moja mala spala wczoraj od 7:45 do 19 pol godz :szok::szok::szok: I na wieczor nam taki cyrk urzadzila ze hej.
Arnold nie wiadzal co ma z nia robic, myslal ze claudia to najgrzeczniejsze dziecko na swiecie. A tu niunia pokazala rozki i tatko nie umial sobie poradzic, wiec mama musiala ruszyc tylek do dziecka i juz bylo po krzyku :-D
Pauka ja probowalam ostatnio naprawic kolezance zamek w torebce. Odgial sie z jednej str i zjechal ze zabkow. Chcialam go zcisnac i pekl :wściekła/y::-(:sorry: Wiec teraz musi albo nowy zamek wszyc albo nowa torebke kupic :eek:
Sencilla moja mala tez ma od czasu do czasu takie zaklocenia w chodzeniu spac. Wyciagam ja wtedy z lozka bawimy sie troche i robie kolejna probe, zazwyczaj jzu udana :tak:

Dzień dobry
Ania u nas też dziś słonko chyba nie wyjdzie ,do tego cały czas pada:no: Może po południu uda się wyjść:sorry:
Czarna ja też uważam ,że Jessi wystarcza tyle snu w dzień :tak:Mojej koleżanki mała spała tylko pół godz i to na spacerze:tak:
Agasta jak się czujesz? ... nie ma to jak mama:tak::tak:Przyjdzie ,przytuli i już wszystko w porządku:tak:
Anno ja urodziłam 9 dni przed terminem:tak::tak:Jak się miewasz ,przeszły wymioty?
Mi przyszło na poczte powiadomienie od lekarza ,że jak chce zaszczepić dziecko to mam się umówić na wizyte.Darmo mają dzieci,kobiety w ciąży i osoby starsze:tak:Ale to nie jest obowiązkowe:tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry