• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

dzień dobry, ja też sie witam:-)

Zosia 2 minutki temu wstała, pranko się bierze, obiad już się gotuje:cool2:
anna ja urodziłam Zosię 2 tygodnie po terminie,więc spokojnie czekaj, jeszcze trochę i będziesz miała dziecko przy sobie:tak:

reklama
witam
ale widziałam śliczne zdjęcia :tak::-):tak:
a my juz po lekarzu wiec tak; nie badał mnie tylko skierował na badanie krwi i jutro bedą wyniki ;-) jak bedzie pozytyw to dzwonimy do połoznej i sie umówimy na usg i pierwsza wizytę ;-)

Witam
Olgunia gdzie widziałaś te zdjecia?:sorry: widzisz nie było sie czym denerwować ,my też czekamy z niecierpliwością na wyniki:tak::tak:
Natka to pospałyście... pokaż nam Zosie:tak:
Agasta zdrowia ci zyczę:tak: na przeziebienia jest dobry AFSPRO(chyba dobrze napisłam:sorry:)policiła mi go znajoma holenderka:tak:
Ja sie zabieram za sterte prasowania:eek: Dziadek z Michałkiem spaceruja choć pogoda nie za ladna:confused2:

Ale paskudna pogoda,nawet nie ma jak isc na spacerek,a mala juz marudzi,zmeczona a zasnac ciezko.

Olgunia ciesze sie,ze ci sie udalo u lekarza:-)do jutra bedziemy wszyscy teraz jak na szpilkach siedziec i czekac:tak:
Karola milego prasowanka
Ja wstawilam juz 2 prania ale z obiadkiem czekam jeszcze bo moi wracaja pozno wieczorem
Nakarmie Jessy i mam nadzieje.ze sie zdrzemnie

do pozniej kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry