• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

Ja po szkole padlam jak dluga i dopiero wstalam, ale juz mam mniej sil
Mamo Mikolaja ja jestem zaszczepiona na grype ale zwykla. A te nowe szczepionki to raczej sama nie wiem ale chyba bym sie nie dala

reklama
witam
ja już po pracy -wreszcie:tak::tak:
Ania mój luby dziś dzwonił do ambasady,bo my też musimy zrobić Michałkowi nowy:tak: I babka mu powiedziała ,że się czeka 3 dni:tak::tak: wiec my jutro śmigamy do fotografa i i od razu do ambasady:tak:
Mamo Mikołaja my też dostaliśmy powiadomienie,że jak chcemy zaszczepić Misia to mamy się zgłosić w wyznaczonym dniu(oczywiście wcześniej potwierdzić tel:tak:) Ale nie będę szczepić małego:no: moje dziecko nie bedzie królikiem doświadczalnym!:crazy: to moje zdanie
Agasta super ,że ci się poleszyło...... zdrówka dla Claudii
Dla odmiany chyba mnie coś zbiera:wściekła/y: zaraz zapodam leki i dycham:tak:

Hej :). Dawno się nie odzywałam bo u mnie się nic ciekawego nie dzieje, ale codziennie Was podczytuję.
Olgunia ogromnie Ci gratuluję, trzymam kciuki za wyniki
Anna jeszcze troszkę w dwupaku i koniec
Aneta Sto lat dla Oliwierka
Agasta zdrówka życzę dla Claudii
Aniuhaven zabiegana kobietko odpocznij :)
Karola dziękuję za pamięć
Ja miałam do Pl pojechać, jednak tak się nie stało. W ostatniej chwili zrezygnowaliśmy, troszkę za duży koszt, gdzie prawdopodobnie już na początku lub w połowie grudnia jedziemy.

Witam sie i od razu zmykam. czas goni goni..
Anetko, niech WAm Oliwierek rosnie pieknie i zdrowo! Jejciu, on ma juz dwa lata? co za szkrab :tak: rosna nam te dzieciaki, rosna! Ja sama w to nie moge uwierzyc, ze za 2 tygodnie nasza Anteczka bedzie miala 1,5 roku...:szok:

Karola zdroweczka!
Olgunia przyszly wyniki?
Czarna pchacz to duwwagen :-)

Laski jak potrzebujecie rolety do okien to w praxisie jest teraz akurat wyprzedaz rolet robionych w mojej firmie w tym rowniez przeze mnie :-) Moze traficie na moja naklejke? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry