• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

ostatnio karola i olgunia pisałyście że bazar beveriwijk przenieśli, wiecie może gdzie?

a to kilka fotek Wiktorii

Załączniki

• 103_0510.jpg
    103_0510.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 72
  • 103_0518.jpg
    103_0518.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 52
  • 3456.jpg
    3456.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie072.jpg
    Zdjęcie072.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie070.jpg
    Zdjęcie070.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 57
  • Zdjęcie033.jpg
    Zdjęcie033.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Hejka,

u nas jak zwykle po staremu :-D
Mlode sie spiochy zrobily jak nie wiem, a wczoraj dostaly pierwszy raz kleik z lyzeczki a reszte dopily z butli...

Załączniki

• IMG_3706 - kopie.jpg
    IMG_3706 - kopie.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_3789 - kopie.jpg
    IMG_3789 - kopie.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 61
Niunia Wiki sliczna,a jak jej twarzowo-rozowo;-)

Ann Claudia ma minke jakby to lyzka miala zjesc ja,a nie na odwrot:-)a Natalka jakby sie wrecz nie mogla doczekac nastepnej:tak:

Agasta nie przylapalas jeszcze Claudi z aparatem jak podpiera pchacza??Daj jakas fotke

My zaszlysmy do CB w trakcie spaceru i od 27.10.Jessy przytyla 380g i ma 3cm na + czyli w chwili obecnej wazy 5390 i ma 63cm,chyba niedlugo nie nadarze z wymiana ubranek:-Drozciaga sie jak guma

Ide naszykowac obiadek poki jeszcze spi;-)

No ja lecza nigdy nie robilam, ale zobaczylam na zdjeciu i mi sie zachcialo:szok: a powiem Wam , ze ja przez cala ciaze nie mialam zadnych ale to zadnych zachcianek, a teraz jak cos zobacze to mi zaraz slina cieknie:-D
Agasta no czuje sie ciezko jak bulinka:-D ale nie moge sie doczekac jak przytule malenstwo juz:-)

reklama
Anna wiem gdzie widzialas to leczo :tak: w chlebusiowej miseczce ;-)
ja tez nie mialam zachcianek w ciazy, zadnych kiszonych ogorkow czy cos w tym stylu. Wrecz przeciwnie odrzucilo mnie od kilku rzeczy. Nie pijam wogole coli, kawy, ogorki kiszone to tez nie pamietam kiedy ostatnio jadlam :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry