reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Pauka scrabki sliczne....:tak::-) - ja wczoraj robilam z Karinka kartki z okazji Dnia Babci I Dziadka:-D:-D:-D...
Poczestuje sie chetnie herbatka bo zmarzlam na spacerze z psami....:sorry2:
Potem wam wrzuce nasze karteczki bo teraz w pracy jestem....
A na fotkach Oli oczywiscie!!!:cool2:

Milego dnia kobiety!

reklama
Witam, już po pracy :tak::tak::tak:
Czarna jak mała się ma, lepiej:confused: Ja też nie mogę spać jak jest za ciepło, więc zawsze w sypialni mamy lufcik w oknie:tak::tak:
Pauka świetne scrabki:tak::tak::tak: Na zdjęciach oczywiście Oliwia:tak::tak:
Ja również miałam dziś ciężkie wstawianie, bo wczoraj szłam spać o 1:00:baffled:. Ja wcześniej niż o 23:00 nie zasnę:no::no::no:, ale rano uwielbiam spać tylko niestety muszę wstawać ok 7:00:baffled:
Aniu ja mam zamiar dzisiaj zrobić z dzieciaczkami kartki na Dzień Babci i Dziadka:tak::-). Aniu pytałaś jaki był mój pierwszy dzień w szkole, podobny do Twojego, ale nie byłam w tej grupie sam, bo jeszcze jedna osoba nic nie rozumiała tak jak ja:-D Głowa do góry, będzie dobrze:tak:
Agasta ja dziś w pracy również bawiłam się w tłumacza:tak:, ale języka rosyjskiego:tak::tak::tak:

Kupiliśmy wczoraj nowy piec gazowy i jestem PRZESZCZĘŚLIWA:-):tak::-), bo wreszcie mam piekarnik i nie muszę już patrzeć na tą starą gazówkę:wściekła/y:, której się na szorowałam, że szkoda gadać:cool2::cool:
Dziś na obiadek, kurczak z piekarnika:tak::-), kiszona kapusta na smalcu i ziemniaki:tak:

Ps. Aniu- moderatorze nasz kochany;-):-):tak: czy da coś się zrobić z tam, abym nie musiała się za każdym razem logować:confused: Zaznaczam "pamiętaj logowanie", a i tak muszę się za każdym razem logować:baffled:

Anetko odnośnie logowania to ja tez ma takie dni że za każdym razem:wściekła/y::wściekła/y: muszę sie logować ...ale przeważnie jestem zalogowana!:tak:
Zobacze c da sie zrobić...
A co do szkoły to juz jutro znowu zaczynam....:-D:-D:-D tylko w innej grupie!

dzien dobry
Pauka nie zaspalam, tylko nie mialam rano natchnienia wlaczac kompa :-D
Jutro mialam miec wolne, tzn moj dzial chcial mi dac wolne, bo w tym tygodniu juz wystarczajaco sie napracowalam, ale i tak musze isc do pracy na ten drugi dzial tlumaczyc, bo nie skonczylismy tych instrukcji a jutro pracownik musi zdac egzamin korzystajac z tych poprawionych instrukcji :szok:
Ale dyrektor z pl juz powiedzial, ze nastepnym razem to od razu mi daja do przetlumaczenia i z kaska sie dogadamy, bo wola dac 400 euro mi i od razu miec do porzadku miec przetlumaczone niz 2 razy to samo robic :-D
no i ze w pon niby znowu beda mnie potrzebowac, tlyko zastanawiam sie do czego, bo w pon to juz ich tu nie bedzie :-D
Czarna o co ci chodzi, ze mam sie pochwalic jaka claudia duza? Oni jej nie mierzyli ani nie wazyli :no: tylko szczepionka i koniec :-D
Aniahaven pozno jecie obiad. smacznego

czesc dziewczyny
dzisiaj przyjechalismy z naszego niby urlopu, ale nie jestem zadowolona :no::no: obawiam sie ze nie wypali nam nasz interes i tylko kupe kasy stracilismy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najblizszy tydz. bedzie decydujacy, mam jeszcze troszke nadzieji
Aniu w szkole niezle przeboje mialas, uwazaj tylko zeby cie nie wsadzili do grupy gdzie ludzie ucza sie dopiero pisac
Agasta niezla fucha ci sie trafila, moze pod koniec miesiaca jakas premia cie nagrodza:tak:
Anna ja mam lezaczek ale trzymam dla nastepnego maluszka:cool2:
Pauka sliczne scrapy robisz, a czy mozna dac takie "cos" do fotografa:confused:

Wikuniu i Zuzanko!!!:-D

Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie :* wszystkiego dobrego :*:*

reklama
Gosiu pewnie że można je wydrukować jako zdjęcie:-):tak::-)

A ja mam dzisiaj jakiś dzień do bani...ranno leciała mi krew z nosa, potem w pracy zaczęło mnie troszkę trząść z zimna i do tego jeszcze rozbolał mnie ząb i ucho.No i wieczorem znów krew z nosa...:szok::-(Masakra!
Kładę się zaraz do wyrka, bo nie wyrobię dłużej...:baffled::baffled::baffled:

Dobranoc!
http://www.glitter-graphics.com

Ostatnia edycja:
Do góry