bry ja juz po pracy tlumaczeniowej

A jutro bedzie jeszcze zabawniej, bo bede siedziec caly dzien w buirze i tlumaczyc intrukcje, bo tak polakom przetlumaczyli, ze sa w nich zawarte rzeczy ktore od 2 lat nie robi sie juz w naszej firmie

nie wiem skad oni to wytrzasneli, do tego jeszcze to co najwazniejsze to wogole nawet o tym nie wspomnieli

tragedia po prostu. A niektore kawalkiit o po holendersku zostawili bo chyab nie wiedzieli jak przetlumaczyc, Nie mowie juz o literowkach, zlej skladni zdania czy pominietych wyrazach

i pomyslec ze to profesjonalne biuro tlumaczenuowe sie tym zajmowalo

Mogli mi lepiej dac chociaz polowej tej kasy co zaplacili do biura i zaloze sie za zarowno ja, jak i oni byliby zadowoleni
Aniahaven no to niezle cie zalatwili
Karola zdrowka zycze
Nikita pochwals ie Asia :-)
Anna a jak Amelka radzi sobie z cycusiem?
Ann wszystkeigo naj z okazji 5 miesiecy
Pauka piekne sa Twoje ksiezniczki
Niunia ja do tortu zawsze pieke biszkopt rzucany i jak do tej pory zawsze wychodzi

do tego krem z torebki albo ubijam bita smietane plus smietan fix i gotowe :-) Arnold z kolei uwielbia tort z kremem do karpatki

teraz tacie na 65 urodziny zrobilam bez masy , ozdobilam go zabarwionym kremem do tortow wyciskanym przez szpryce. Niestety nie mam fotki, bo bylam niezdolna do chodzenia i robienia zdjec, ale moge pokazac resztki
Aneta gratuluje udanego odpampersiania

Oby tak dalej