reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witam
wpadam na chwilke tylko wrzucić wam fotki z wczoraj :-)
jakos nie mam kiedy poklikac i posiedziec na forum , pozdrawiam i postaram sie jutro z wami popisać bo dzis do pracy a wieczorem pewnie mi się juz nie bedzie chciało ;-)
12242817767.jpg

12245917767.jpg

12263817767.jpg

12270917767.jpg

12281017767.jpg

12285217767.jpg

12293117767.jpg

12295717767.jpg

12303117767.jpg

12311717767.jpg

12320417767.jpg

12322617767.jpg

12324917767.jpg

12332717767.jpg

12345217767.jpg

12355817767.jpg

12370117767.jpg

12381417767.jpg

12384117767.jpg

12403617767.jpg

12405417767.jpg

12412417767.jpg

12420417767.jpg

12423517767.jpg

reklama
Witam
Czarna gratuluje nowego autka -też gustujemy w tej marce:tak::tak:
Agasta tobie również gratuluje tle że podwyżki:tak::tak::-)każdy cent dobry:tak:;-)Dobrze ,że ból brzucha ci przeszedł....ładnie tak się obrzerać masą tortową?:-D:-D
Ania jak pierwszy dzień w szkole?
Anno ja idzie karmienie (*)(*)?
Pauka, Niunia my tu jesteśmy z wami -zawsze!:tak:Wiem ,że to nie to samo co mężowie;-);-):-Dale zawsze coś:tak:
Olgunia miłej pracy życze:tak:
Aneta już lepiej się czujesz?
Ja dziś była u lekarza ,bo dalej się zle czuje:no::no:starsznie kaszle i boli mnie w płucach.Dostałam tabletki na kaszel:tak: i mam leżeć w łóżku.Michasia też przy okazji przebadali bo troszke kaszle,ale nic mu nie ma:happy2:
ide do wyrka

Hejka,

My dzisiaj po szczepieniu. Mlode przybraly po prawie 900g od 1 grudnia i waza Claudia 7040g i ma 65,5 cm a Natka 6840g i 65 cm.
No a jutro konczymy 5 m-cy :szok::szok::-D:-D

A ja miałam przyjemność znów zobaczyć w realu te dwie pannice co rosną jak na drożdżach a słodkie są jak najsłodszy miód!:-D:-D:-D
Dzielne były niesłychanie a mama Ann to im niezły rygor wprowadziła:-) bo takie grzeczniutkie jak aniołki !:tak::tak::tak:
Karola ja dopiero gnam do szkoły na 19.30;-)...Tobie zdrówka życze!
Anetko mam nadzieje że ci szybko @ ulży!:zawstydzona/y::tak:
Olgunia fotki super ale jeśli mogłabym was prosić wrzucajcie na forum max.4-6 fotek a reszte lub calość na specjalny dział do tego przeznaczony!:confused:
Przecież po coś go założyliśmy tam....W przeciwnym razie oczopląsu można dostać.....:sorry2:

No właśnie Sencilla co z tobą? Dalej urlop?:confused::confused::confused:

hej ja juz po pracy i po obiadku
jutro znowu do roboty ale na 8:15 i o 11 jade z mala do szczepienia a po szczepieniu znowu do pracy tlumaczyc :szok::baffled:

Aniahaven powodzonka w szkole :-)
Pauka ja mam urodzinki 11 marca :-)
Aneta a ty z ktorego jestes marca?

Marzec ogolnie u nas bardzo imprezowy miesiac :confused: 4 ur w obrebie rodzinki plus 4 znajomych czyli w sumie 8 :szok::szok::szok:

Ann kiedy one tak wystrzelily:szok::szok::szok:szok

Aniahaven jak po szkole??

Karola wracaj szybko do zdrowia

Olgunia fajne foteczki,Seba widac swietnie sie bawil

Agasta ty pomysl o tlumaczeniu zawodowo,napisz koniecznie jak Claudia na szczepieniach

Olgunia świetne foteczki, a Seba zachwycony bo kochanymy babciami otoczony:tak:
Aniu powodzenia w szkole:tak:
Agasta ja mam 7marca:tak: Moja mama miała termin na 8-ego, ale się pospieszyłam i teraz obchodzę 2 święta dzień po dniu:-). U nas imprezowy to czerwiec:tak: Urodziny męża, moje i męża imieniny oraz nasza rocznica:tak:
Karola zdrówka Tobie życzę:tak: Ja już czuje się lepiej, brzuch nie boli, ale pewnie od jutra będzie mnie zalewać jak to zwykle bywa w 2 i 3 dniu @ :baffled:
Ann ale Ci szybko te dziewczyny rosną:szok::-) Brawo:tak::tak::tak::tak:

Nie wiem czy się pochwalić czy nie, bo zapeszać nie chcę:no:...

hmmm no dobra, mój Oliwierek od 2 dni bez pampersa chodzi:-):tak::-) i tylko 3 razy zdarzyło mu się posikać w rajstopki, a reszta na sedes:szok::-). No i kupę woła, ale coś na siedząco nie potrafi:no: Woła kupę siedzi na sedesie, ale męczy się i zrobić nie może, więc nie zmuszam, ale jak w majtach już jest to też zawoła:baffled::-D Mówi, że kupa go "glyzie" :-D:-D:-D
W niedzielę rano Oli wbiega do naszej sypialni i woła "tata kupa, tata kupa" mój M wybiega, a kupa już w pampersie była:-D i od niedzieli nie chodzi już z pampersem Oliwiwerek tylko na noc zakładamy:tak: Mam nadzieję, że już tak zostanie:tak::-)
Szkoda, że to zima, bo jak idziemy na zakupy to nawet gdy zawoła to przecież nie podlejemy krzaczka na takie zimno:no:

Anetko cieszę sie z twojego "pieluszkowego sukcesu":-)...mój Erni sypia od dawna już bez pampersa i ja jestem bardzo dumna a on jeszcze bardziej....:-D

Ty tez za niedługo spróbuj - po prostu nie zakładaj nawet na noc a sama zobaczysz jak działa świadomość dziecka!:tak::tak::tak:

Jak w szkole?:szok::szok::szok: TRAGEDIA:zawstydzona/y:....ale o tym jutro bo dziś padam z nóg!
Dobranoc....

dzięki dziewczyny za otuche... ;-)
ale chyba długo nie wytrzymam bez mojego P..:-:)sorry2:
a zeby sie nie nudzic musze urozmaicać sobie dzień, dzisiaj wszystko wysprzatałam a jutro dzień spotkań ze znajomymi:tak::-)

pauka- czyli teraz jestesmy już tak jakby razem;-) dla mnie pierwszy dzień jest zawsze najgorszy:sorry2:
aniahaven- dopiero pierwsza lekcja... na kolejnych to sie rozgadasz az bedą mieli dosyć;-)
aneta- gratulacje, ani sie obejrzysz i bedziecie bez pampersa:tak:
my zakladamy w razie wpadki pieluchomajtki ale dzisiaj chcialam juz na noc nie zakladac ale zapomnialam i tak z przyzwyczajenia.. od jutra zaczynamy :-D

dziewczyny podacie mi przepis na tort który zawsze wychodzi???:-D:-D:-D
bo nie robimy jako takiej imprezy duzej, ale na torcika na pewno ktos sie zjawi a chciałabym sama zrobic:-) jak sie nie uda w ostatecznosci kupic jakiegos gotowca...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry