reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
A oto i on :-)

Załączniki

• P1090958.JPG
    P1090958.JPG
    62,9 KB · Wyświetleń: 72
  • P1090959.jpg
    P1090959.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 76
  • P1090960.JPG
    P1090960.JPG
    62,8 KB · Wyświetleń: 73
  • P1090961.JPG
    P1090961.JPG
    62,9 KB · Wyświetleń: 66
Czarna fajowe aucio :tak:
Aniahaven wzbogace sie jak cholera :-D zwalaszcza biorac pod uwage to, ze pracuje nie wiecej niz 20 godz tygodniowo i z tych 40 centow trzeba jeszcze odliczyc podatek :tak:
Na jeden chleb w miesiacu moze sie uzbiera :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Czarna fajna bryczka...;-)
Agasta zawsze to jeden chleb za friko!:cool2::-D

Sobotni wieczór przed nami więc dziś stawiam drineczki wszystkim...mam nadzieje że każdy znajdzie coś dla siebie!:tak::tak::tak:

CZĘSTUJCIE SIE!!!:-D:-D:-D

Witam,
ja dopiero na dupie usiadłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przemeblowaliśmy dziś trochę pokój dzieciaczków tzn rozkręciliśmy starą szafę i wstawiliśmy nową, segregację w zabawkach i ciuchach zrobiłam, a przy okazji jeszcze w sypialni w szafach posprzątaliśmy, zakupy obiad, pranie i tak dzień zleciał:szok:
Już siedzę wykąpana przy lampce wina (19%;-)) i zajadam się truflami mniam:-D
Agasta zdrówka dla Ciebie i męża:tak: Claudia jest niemożliwa aż 16h spać:szok::szok::szok::-)
Anno gratulacje dla malutkiej, że już z cycem sobie lepiej radzi:tak:
Czarna fajniutkie autko:tak: Gratuluję:tak: My mamy zamiar zmienić coś, ale dopiero w kwietniu:tak:
Bira pochwal się pokojem Ingi:tak::tak::tak:
Już nie pamiętam o czym pisałyście...,spadam z mężusiem na kanapę:tak::-)

reklama
Do góry