reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ja tez jestem, ale przelotem
mam od samego rana taki tepy bol brzucha, ze nic poza lezeniem nie robie. Chyba za duzo kremu do torta sie rano na pusty zoladek najadlam :-D Konczylam tatuskowy tort, bo dzis ma urodzinki :-) a teraz zdycham :baffled:

reklama
Dzien dobry
wczoraj myslam, ze na pierwszej pomocy skoncze z tym bolem brzucha :wściekła/y:
dzis rano zbudzilam sie jak nowo narodzona, nei wiem co to bylo
Anna moj tata mial wczoraj urodziny :tak: ja mam w marcu :-)

Milego dnia

:-)Witam

Ja dzisiaj wyprawiam męża, wiec troszkę zalatana jestem....Tzn. miał jechać w sobotę, ale ze względu na pogodę nie wyjechał...;-):-) to zawsze 2 dni dłużej ze sobą...:-D
Niunia no to ja już jutro podzielę Twój los....:-(

Czarna gratki zakupu nowej fury!!!

Agasta z którego marca jesteś?

A gdzie się zaszyła Beauty, Magdalena,Robale, Natka??? Sencilla jeszcze się urlopuje???:confused::confused::confused::confused:

reklama
Witam,
Agasta ja również z marca jestem:tak::-) Agasta dobrze, że już czujesz się lepiej:tak: Ja dziś też mam ból brzucha, ale z powodu @:baffled:
Niunia, Pauka szczęśliwego wyjazdu dla mężów życzę:tak: Pogoda paskudna w PL i DE:confused::baffled: Wy trzymajcie się ciepło:tak::tak::tak:
Miłego dnia:tak:

Do góry