reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien Dobry

Ann to juz 5 miesiecy GRATULACJE:tak:

Aniahaven czekamy na relacje ze szkoly,na pewnoe nie bylo az tak strasznie

A teraz mam pytanko.Z naszym autkiem wszystko super pieknie tylko jest jeden problem,KROTKIE PASY i nie dam rady sama wpiac fotelika:wściekła/y::no:potrzebuje drugiej osoby do pomocy:baffled:poradzcie cosik PLEASE.Juz nie sypiam po nocach tylko mysle o tych fotelikach.Moze kupic juz teraz taki 0-18kg z baza???

reklama
Dzień dobry:-)

Ja oczywiście w pracy...Spałam niecałe 5 godz.:baffled::sorry2: a na dodatek to Maja mi znowu coś chyba załapała, bo w nocy jakaś ciepła była, zdaje się że miałam temp...:baffled::-(Ale dzisiaj jeszcze ją puściłam, zobaczymy jak w żłobku....Zresztą od rana męczyła sie w wyjazdem z podwórka...Koleiny posamochodowe zamarzły i auto musiałam wypychać...Pod przedszkole i żłobek nie było jak dojechać i wogóle całe miasto zaśnieżone że:szok::szok::szok: wkurza mnie to że nikt nic nie robi z tym śniegiem....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mężuś wyjechał o 1.00 i przejechał dopiero 500 km w 8godz. z jednym tankowaniem:szok::szok::szok::szok::-:)-(Masakra na drogach!:-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:

Ann Gratulki dla dziewczynek!

Agasta i Anetka no to ja rozpoczynam marcowych solenizantów...;-):tak::-) bo ja 1 marca!:-D

Niunia ja też już kolejny raz zostaję sama i coraż ciężej znoszę te rozstania...:baffled::sorry2:No a teraz praca, 2 dzieci i ta cholerna zima!:cool:

dzień dobry :-)

Ann gratulujemy z Asią tych 5 miesięcy :-)

pauka_22 współczuje nie dość że mąż wyjechał to pogoda paskudna i córcie coś chwyta :-( dużo wytrwałości Ci zyczę kochana ;-)

Czarna_Smoczyca świetny pomysł na nowy fotelik z bazą, tylko wybierz z taką bazą co naprawdę jest dobrze zabezpieczona co by fotelik sie nie wypiął...
nas znajomi kupili fotelik z bazą ale na podróżz się nie nadaje moim zdaniem wogóle się nie nadaje... pasy są przelożone pod dwoma krotkimi chaczykami także w razie mocnego uderzenia wszystko leci, bezsensu ... dobrze posprawdzaj polecam maxi cosi :-)

aniahaven miłego dnia w pracy :-)
aneta 2222 gratulacje dla Oliwierka :-)

U nas w koncu nocka przespana, chyba troszke ząbki odpuściły ... przez ostatnie dni Asia była marudna płakała ciągle aż się zanosiła i kaszlu dostawała, już zwątpiłam że to przez zęby bo dostala dosłownie histerii, podczas płaczu jak ją chciałam utulić mała uderzyła główką o moją brode i płacz był jeszcze większy, nie wiem co się działo z moim dzieckiem :-( mam nadzieje że to już nie powróci ...
dzisiaj w planach spacerek i zakupy ... :-)
miłego dnia ...

Czarna_Smoczyca świetny pomysł na nowy fotelik z bazą, tylko wybierz z taką bazą co naprawdę jest dobrze zabezpieczona co by fotelik sie nie wypiął...
nas znajomi kupili fotelik z bazą ale na podróżz się nie nadaje moim zdaniem wogóle się nie nadaje... pasy są przelożone pod dwoma krotkimi chaczykami także w razie mocnego uderzenia wszystko leci, bezsensu ... dobrze posprawdzaj polecam maxi cosi :-)
My mamy Maxi Cosi ale Citi a do nich nie ma bazy:no:a jakos nie jestem przekonana do fotelikow 0-18kg a kupno nowego 0-13 tez nie ma sensu bo mysle,ze kolo kwietnia i tak przyjdzie nam juz wymienic fotelik na ten dla "duzych";-)dzieci.

Nikita a pokaz nam swoja Asie:tak:

Witam
Aneta brawa dla Oliwierka:tak::tak::tak: duży i dzielny chlopczyk!
Czarna ja mam maxi cosi 9-18 kg i jestem bardzo zadowolona:tak:Nad tanimi (bo Nikita chyba takie miała na myśli) fotelikami nawet się nie zastanawiałam bo jezdzimy dużo a przede wszystkim bezpieczeństwo Michałka:tak:
Nikita miłego spacerku,dobrze że Asi przeszło:tak:biedulka.
Ann sto lat dla naszych blizniaczek!!!
Paula zdrowka dla Maji , no pochwal się w końcu co to za praca:sorry2:Droga do hol jest tragiczna:no:I pewnie nie prędko będzie dobra:no:
Niunia również gratulki dla Wiki że bez pampka chodzi:tak:
Ania druga lekcja na pewno będzie lepsza:tak:
Ja dziś w nocy nawet się wyspałam,pierwszy raz od czwartku:confused:Michałek tez dość ładnie spał:tak:Dalej walcze z katarem i kaszlem,do pracy też jeszcze nie idę:no:

Ostatnia edycja:
Hello
Nikita no wlasnie pokaz nam Asie
Czarna to my mamy takie same foteliki
Ania opowiedz o szkole
Karola kuruj sie nam
Aneta gratulki dla Oliwiera
Ann sto lat dla blizniaczek a ze one dwie to 200

my wlasnie wrocilysmy ze spacerku i mala gada w lozeczku z tygryskami:-)
dobrze ze ktos gada bo ja z moim mam ciche dni widze....

Czesc laski,
Dzieki za zyczonka :-D Nawet nie wiem kiedy to zlecialo...

A tu moje 5 miesieczne gwiazdy, zadowolowe ze wreszcie cos widza podczas spaceru :-D

Załączniki

• IMG_0552.jpg
    IMG_0552.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane....

No więc już zaspakajam waszą ciekawość co sie tyczy mojej szkoły i od razu zapowiadam ze ta historia nie ma HAPPY END'U!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poszłam sobie wczoraj na lekcje..pierwszy raz w życiu!:cool2:znalazłam klase,poznałam nauczycielke i ...zaczęło sie!:-D Każdy musiał sie przedstawić i powiedzieć ile jest juz w szkole i skąd pochodzi itp....Ja też...Potem był quiz w szybkie pytania:szok: których nawet połowy nie zrozumiałam, nastepnie dostaliśmy obszerny tekst z gazety i po przeczytaniu go pani spytała czy wszystko jasne i poszła dalej z materiałem:tak::-)...po 20min rozdała testy 60 słów i trzeba było dopisać przeciwieństwa /ja może znalazłam 2co wiedziałam co znaczą do reszty potrzebowałam słownika:zawstydzona/y:/ więc po 3min siedzienia nad pustą kartką zdecydowałam wyjść z klasy i porozmawiać z moim coach'em:-D:-D:-D...
Pani wykładowca była tak miła że też tym pomyślała ...więc powiedziałam im ze to chyba jakaś pomyłka ze jestem w grupie co mówi i pisze - wszyscy po jakiś szkołach albo kursach a ja sodzielnie dwóch zdań nie potrafie sklepić:baffled::szok: a co dopiero pisać!:-:)szok:
Pan mi przyznał racje ...bo to była grupa z A3-A2 i ja nie powinnam była tam być!:-D:-D:-D Oni po prostu popatrzyli że z suchania mam A2 i tak mi przywalili grupe....a nikt nie zerknął na reszte...

Tak więc szukają grupy A0-A1 dla mnie ale to już bedzie dzienna szkoła bo wieczorem to sie starsze grupy uczą...co mi tez nie za bardzo pasuje...ale cóż!:cool:

Tak więc Olgunia i Karola co mnie tak pocieszły że dobrze będzie wyobraźcie sobie ile ja sie strachu najadam w ciągu tej jednej godziny!:-):-):-)

Ann gratulki dla dziewczynek....nim sie obejrzysz wielkie party urodzinowe bedzie!

Do góry