reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Agata ,Czarna nas ten komfort przeprowadzkowy kosztuje 1000 e na dzień dobry:szok::sorry2:
Ania Erni to cały tata ,do twarzy ci z taką małą dwójeczką :tak::tak:Może warto o tym pomyśleć:-D;-) Karinka i Erni na pewno też by się ucieszyli:tak:
Niunia jak znajde to wyśle ci na priwa pare stronek ze spółdzielniami:tak:
dobranoc

Dzień doberek... kto tu sobie ze mnie żartuje?:cool2:
Mnie dwójeczka bardzo cieszy a teraz to ja robie "kariere naukową":-D a nie....oglądam sie za dzieciaczkami!;-)

Dzień dobry...

Aniu ja też uważam, że teraz czas na zadbanie o swój rozwój.... Czas zrobic coś dla siebie...;-):-) Przerwa przynajmniej na 4-5 lat....:tak:

Karolka nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę...Wogóle wszystkim tym z Was, które ułożyły sobie swoje sprawy mieszkaniowe w PL, a nawet w NL...
Jeszcze raz ci gratuluję Karoluś i życze udanego urządzania się....:tak::-)

Anno niestety nie opuścił mnie dołek....:baffled::no::no:

dzien dobry
Anna jestem w trakcie kompletowania sprzetu potrzebnego do zrobienia podarkow :-) jak skocncze to sie pochwale :-D
Sencilla za pare dni 3 urodzinki Marysi :tak:

My sie zaraz zbieramy i jedziemy rowerkiem do mnie do pracy. obiecalam ze wpadne z mala, bo kazdy sie wypytuje i prosi o wizyte, bo tak dawno juz jej nie widzieli :-D

Dzień dobry
Ania pamiętamy,pamiętamy:tak:
Pauka każdy w nl może się zapisać do spółdzielni (do jakiejś kwoty zarobkowej:tak:)Dlaczego masz doła?
Agasta no myśle że się pochawlisz:-)
Ja dziś wolne od pracy,po południu jedziemy na kawe do znajomych:tak:

reklama
Do góry