reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam sie wieczorna pora

Bylysmy dzisiaj na kontroli:tak:na wadze 7,520 kg a na miarze niecale 70cm.Gnamy nieprzerwanie do gory:-)
A tak w ogole to zla jestem na ten luty bo przez niego moja corcia ngdy nie bedzie miala pol roku,ani poltora ani 2,5:no:;-)bo przykrotki ten miesiaczek.
No ale powiedzmy,ze mimo wszystko Jessi zaliczyla polmetek:-)

Czekam na mojego chopka bo jeszcze w pracy.

A to moja polroczna landryna

Załączniki

• P3011218..JPG
    P3011218..JPG
    57,4 KB · Wyświetleń: 46
  • P3011220..JPG
    P3011220..JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 41
  • P3011221..JPG
    P3011221..JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 41
  • P3011219..JPG
    P3011219..JPG
    54,1 KB · Wyświetleń: 43
Aneta dzięki:tak::tak:Bo już myślałam że tylko mi się nie da:sorry2:
Czarna śliczniutka Jessi:tak:Sto lat z okazji pól roczku...:tak:Faktycznie już duża dziewczynka:tak:

Mój znów wyjeżdża w "delegacje" na tydzień:-:)-(
dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Karola współczuje Ci tych delegacji J :-(, ale dobrze, że chociaż tata jest :tak::tak::tak:
Wejdź na ich stronę tam jest krótki film jak będzie teraz działać ta strona, jakie udogodnienia itp :tak: Wszystko omawiają i pokazują w tym filmiku :tak:
Czarna Twoja landryna jest śliczniutka :tak::-)
Jednak udało się z wakacjami, ale jedziemy 2 dniu później :tak:

Ja mam ostatnio problemy ze zaśnięciem :no:. W sobotę poszłam spać późno ok 24, w niedziele rano obudziłam się o 6:00 :szok: (dzieci spały) i tak kręciłam się w łóżku do 9:00:baffled:, wczoraj poszłam spać o 23:00 i znów zasnąć nie mogła, a dziś rano nie chciało mi się wstać :no:
Uciekam spać, trzymać kciuki, abym szybko zasnęła :-D:tak:

Dobranoc:tak: kolorowych snów :tak::tak::tak:

czesc dziewczyny
Pauka ja pewnie juz dzisiaj ostatnia skladam ci zyczenia :-)
Niechaj skrzydła motyla
całują promienie słońca
Niechaj wybiorą Twoje ramię
na swą bezpieczną przystań
i przyniosą Ci szczęście, miłość i dobrobyt
Dzisiaj, jutro, zawsze...

ja znowu fitness zaliczylam, ciekawa jestem jak dlugo wytrwam
Aneta spisz juz???? super ze z urlopem sie jednak udalo, a gdzie jedziecie???
Czarna, Jessy slodka i wydaje mi sie ze do ciebie podoba
ide spac bo oczy mi sie same zamykaja
dobranoc

Dzien Dobry

a my dzisiaj pospaly do 7:30,ale niestety 2 razy w nocy wstawalam do Malej,a wszystko przez Tate.Jak szlismy spac,kolo 23 bo pozno wrocil z pracy,to zobaczyl, ze Jessi lezy powykrecana w poprzeg lozeczka i stwierdzil, ze pewnie jej niewygodnie i bedzie ja poprawial.Mala zawsze spala jak zajac w miedzy no i sie obudzila i w ryk wiec musialam jej dac cycka,a potem byla powtorka przed 3.Mam tylko nadzieje,ze to jednorazowo bylo bo juz sie przyzwyczailam do dluzszego spania bez pobudek :)

Jedziemy zaraz do kolezanki odwiesc lezaczek bo teraz jak kupilismy krzeselko to na nic miejsca nie ma w salonie,masakra,wszedzie tylko dzieciece sprzety ;)

Anetko fajowo,ze jednak wam sie udalo zabukowac cos fajnego.Mowilam,ze nie ma sie co stresowac.A gdzie dokladnie sie wybieracie??

Gosiu fajnie masz z tym fitnessem,tez bym sie wybrala,ale z Mala nie mam za bardzo co zrobic.

Do pozniej kobietki,pogoda ma byc ladna bo slonko zapowiadaja,ale teraz jeszcze mroz jest.

reklama
Dzien dobry
mojej malej cos sie dzisiaj pomieszalo i wstala juz o 7:20 :szok:
zaraz zjem sniadanko i wybierzemys ie na spacer bo szloneczko swieci :-):tak:
tylko sprawdze jeszcze czy deszczu nie bedzie :-D

Anna fajnie z tym fitnesem :tak: a pazury pokaze pozniej
Aneta a jednaks ie udalo z wakacjami
Czarna spytaj P czy on by chcial zeby jego w nocy podczas snu przekrecali :-D

Do góry