reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Nikita fajnei ze znowu do nas zajrzalas i ze samopoczucie ok :tak: mala jest slodziuchna :-)
Aniahaven jak otwieram forum z linku z maila o powiadomieniu to nie otwiera mi sie na poscie, ktorego link dotyczy, tylko zawsze na pierwszym posice na ostatnie stronie :wściekła/y:
Noi opcja pokaz pierwszy nieprzeczytany post dalej u mnie niewidoczna :no:
jest taka opcja zanim jeszcze wejde na forum holandia, ale i tak nei dziala, bo otwiera sie podobnie jak w inych przypadkach na 1 poscie ostatniej str :wściekła/y::crazy:

Witam...

Agasta ja tez nie mam takiej opcji klikam ostatnią strone...ale zapytam!Dziewczyny a wy macie "pokaż ostatni nieprzeczytany post"?

Miłego dnia

reklama
Bry...:-D
No u mnie również wszystko działa, jak u Czarnej... :tak::tak:
Ale jak wchodziłam po raz pierwszy po zmianie to mnie wywaliło i musiałam sie znów zalogować...Więc nie wiem zupełnie czemu Agascie nie wychodzi...:baffled::zawstydzona/y::szok:

Niunia też o tym myślałam;-);-):tak::tak::-):-)

R.Anna Witaj!:-)

Robale bardzo gratuluję!:-D:tak:;-)

Jestem jakas pokrecona dzisiaj.Dopiero zauwazylam,ze gdzies mi poprzednie 2 strony uciekly.

Robale gratuluje pracy.Na pweno bedziecie sie swietnie bawic:tak:

R.Anna milo ci tu widziec ;-) i oczywiscie GRATULKI ZAFASOLKOWANIA:-)

Dzień dobry!!!!!

Anna R witaj na forum

Gosiu Daan już duży chlopczyk !!

Robale gratuluje nowej pracy !!

U nas nic nowego po wizycie u lekarza mam przykaz się trochę oszczędzać przynajmniej jeszcze 2 tygodnie!!tylko to nie takie proste przy malym dziecku, już mi się skrucila bardzo szyjka macicy i jak by pojawiły się jakieś bule to mam od razu do szpitala !!!w kazdym razie stwierdził ze do końca marca napewno urodzę !!
Dzisiaj jeszcze rano muszę jechać jeszcze do księgowej a potem już siedzę w domu i odpoczywam !!

miłego dnia !!!!

reklama
Do góry