reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
Niunia aparat się spisuje, tylko fotograf coś kiepski :-D, musi się podszkolić, nawet myśli nad kursem :tak::tak:
A ja mam opcję "ostatni nieprzeczytany post" po lewej stronie jak wchodzę na forum HOLANDIA między czerwoną kopertą a kartką jest taka maleńka niebieska strzałeczka i tam klikam :tak::tak:

Paulina Anna

ZDROWIA...
...życzę dziś Tobie,
okazja taka nie co dzień się zdarza,
aby wyrazić słowami,
co serce w ciszy co dzień powtarza.
SZCZĘŚCIA...
...życzę Ci również
takiego, jak Ty sam pragniesz,
bo dobrze, gdy będzie przy Tobie,
a Ty - czym ono jest - odgadniesz.
MIŁOŚCI...
...życzę Ci szczerze,
bo ona filarem jest życia.
Śpiew ptaków kochaj i ludzi,
a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz.
STU LAT...
... w miłości i zdrowiu,
niech towarzyszy Ci szczęście.
Twój bagaż życiowy - mądrość-
przykładem dla innych niech będzie.
SPEŁNIENIA MARZEŃ...
... najskrytszych,
niech będą realne i jasne.
Marzenia spełniają się często,
niech spełnią się też Twoje własne.
RADOŚCI...
... też życzę Ci tyle,
by Twoją twarz uśmiech zdobił.
A jeśli się czasem zasmucisz,
to tylko na krótką chwilę.
WYTRWAŁOŚCI...
...życzę Ci także,
w realizacji pragnień i celów.
Cierpliwym bądź i odważnym,
by rzeczy dokonać wielu.

Do mnie dziś przychodzi kumpela z córką i jakimś chłopcem (chyba wyjątkowo ma go pod opieką) i będzie wesoło, więc zabieram się za sprzątanie i obiadek :tak:, a wieczorem do szkoły :tak:

reklama
dziewczyny ja mam zawsze pokaz ostatni post tak jak czarna, ale ciagle zeby zobaczyc czy sa odpowiedzi wchodze w zakladke z subskrybcjami i musze wejsc na ostatnia srtone holandii... nie wiem czy zrozumiale napisalam... ;)

miłego dnia

PaulinaAnna
Z okazji urodzin życzę Ci dni,
w których wszystkie wspaniałości świata
zbliżą się ku Tobie,
a Ty wybierzesz to,
co jest najmilsze, najlepsze, najpiękniejsze,
a nieosiągalny cel stanie się zdobyczą dnia codziennego.

Wszystkiego Naj:)

No i Gratuluję MĘSKIEGO potomka!!! Amelka będzie napewno bardzo dumna...

pauka- tak jestem w polsce, choc chyba już mi się nie chce samej tu siedziec...
kurs zakończony tylko czekam za papierkiem, niestety nie mam kiedy cwiczyc bo caly czas siedze z wiktoria...:sorry2: ale składam podanie do przedszkola jak pójdzie to chyba otworze coś swojego:tak:
mojego męża kuzyn otwierają fryzjerke i mają wolne pomieszczenie nadające się ale najpierw musiałabym miec opieke dla małej...
a mam jedno małe pytanko, bo nie wiem czy nie doczytalam czy nie napisałaś gdzie pracujesz? bo tak zastanawiałam się jak niekiedy piszesz z pracy..;-)

agnes- odpoczywaj i odpoczywaj.. oczywiscie na tyle ile pozwoli dawidek;-) a właśnie, jak się przygotowuje z myślą że będzie miał siostrzyczke?

Robale szybkiego murzynka :tak::tak::tak: Suchy placek jest najlepszy dla dzieciaczków :tak:, moi uwielbiają, natomiast z kremem już nie bardzo :no: Przepis na milkę poproszę :tak:

Niunia pisałam już kiedyś...Chyba przeoczyłaś...Ale nie szkodzi:D Pracuje w sklepiku szkolnym w podstawówce...Nawet myślę, żeby porozglądać się za takim miejscem w innych szkołam i otworzyć coś swojego...

Anetko ja też na szybko to zawsze albo Murzynak albo iernik..:D udanego spotkanka!

Robale no właśnie wrzuć ten przepisik....

reklama
Do góry