reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hello
dziewczyny pierwszy nieprzeczytany post pokazywal sie w starym forum rowniez tylko wtedy jesli taki byl napisany
Ja dzis bylam po paszporcik...i konsulat wyglada jak stara rupieciarnia..czyli witaj Polsko w DE a ludzie w kolejce mili ze hoho...moj powiedzial ze wiecej tam nie jedzie;-)
ale paszport jest...i to najwazniejsze...ale mala smiesznie wyglada w nim (oczywiscie ze spinka we wlosach)

reklama
Niunia...no cóż....:-D:-D:-D Też sie uśmiałam...ale nawet mój mąż co był w poniedziałek ze mną słyszał jak pani z usg mówiła OKTOBER!:szok::-D

Witam sie wieczorkiem
wlasnie wrocilismy do domku :szok:
Aniahaven opcji dalej nie posiadam :no: mimo ze nowe posty sa na bank :tak: Poza tym na tym szarym pasku mam wszytskie opcje poczawszy od linkback do ocen ten temat, ale po pierwszym nie przeczytanym poscie ani sladu :wściekła/y:
Ostatnio probowalam tak jak Aneta pisla o tej strzalce ale tez nie dziala nie wiem czemu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: otwiera sie ostatnia strona ale opierwszy post :wściekła/y::szok:

A to pazurki moje
pazurek wskazujacy krotszy niz pozostale, bo inaczej nie dalabym rady w pracy :-D
Sianko nie za bardzo widac, ale w realu fajnie polyskuja :tak:

Załączniki

• Afbeelding 018..jpg
    Afbeelding 018..jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_4697..jpg
    IMG_4697..jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 50
Agasta super pazurki:tak:
PaulinoAnno Wszystkiego najlepszego ,dużo radości ,miłości i aby każdy dzień był wspaniały:tak::tak:
Ania ty to jesteś zakrecona kobieta:-D:-D

Karola widzisz taka zabiegana :szok: jestem że nawet niewiem w jakim miesiącu moje dziecko sie urodzi..:-D:-D:-D.
Śmiejscie sie śmiejcie ale ... to języczny błąd...oktober to październik przecież a nie wrzesień!
One sie źle wysłowiły a ja ufam w to co mówią!:dry::-)

Dobrze że sie R.Anna pojawiła!:-):-):-) Dzięki ci kobieto!:tak::tak::tak:

reklama
Aniahaven ja juz sie zaczynalam zastanawiac czy do reszty juz zglupialam czy jak :-D
Bo jak poinformoawalas nas ze w ciazy jestes, to ja Ci pislam ze termin masz pewnie na wrzesiena Ty pisalas ze tak. atreaz nagle pazdziernik sie zrobil :-D
Ale wszystko juz jasne :tak:

Ja juz mykam spac
do jutra

Do góry