reklama

Holandia

Dziewczyny ile moze trwac katar u maluszka? bo moja jak dostaala w sobote wieczorem ..to juz myslalam ze jej przechodzilo bo maloa albo prawie nic nie sciagaalm jej znosa a teraz znowu full a jzu dzis czwartek mamy?

reklama
Anetko moja korypetytaroka przychodzi 1 lub 2 razy w tygodniu po 2-3 godz...w zależności jak nam obojgu pasuje!:tak:
I ja nic nie płace bo to wolontariuszka!:-D:-D:-D Wczoraj mi tłumaczyła czasy - teraz to ja widzę jakieś światełko w tunelu!;-)
A u was nie ma takich organizacji?:confused:

Aniu podobno katar leczony trwa 7 dni a nie leczony 14...żarcik!;-) trudno powiedzieć zależy od dziecka - moi np chodzą z katarem już ponad tydzień i ...końca ja nie widzę!:dry::baffled:

Wszystkim szukającym pracy życzę powodzenia....:happy2:

Mhmmm...ruskie mi sie też już marzą...chyba trza przejść do czynu!:-D

Witam wieczorkiem !!!!

Dziewczyny które szukaja pracy zyczę powodzenia !!!!!!!
Też mam chętkę na pierogi ruskie ale niestety nie chce mi się lepić!!!!

Padam już zaraz ide pod prysznic i spać
do jutra dziewczynki

Dzień dobry !!!!!!

chociaż dla mnie nie za dobry się zaczyna mój mały obudził się dziś w nocy o 2 z płaczem jakoś po godzinie zasnął jak ja w końcu też zasnęłam to on się obudził o 6 masakra i teraz chodzi i marudzi przez cały czas a ja jestem nie wyspana i mam go dość nie wiem jak ja przezyje ten dzień a jeszcze jest taka pogoda ze szok !!!!!!!!!!!!!!

reklama
dzien dobrry
jeszcze raz dziekuje wysztkim za zyczonka :tak:
ja juz po pracy wlasnie wcinam ostatni kawalek kopca kreta i popijam kawe zbozowa :-D
czeka mnie pranko i prasowanko, salatka tortellini juz sie robi :-D
upieke biszkopt do torta a jutro rano tylko nadzieje i udekoruje :-)
Agnes moze w weekednd maly wyluzuje :confused:
Niunia jak kurs juz wsyztsko zaliczone? Dyplomy juz w domku?? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry