reklama

Holandia

Witam
Bira na śmierć zapomniałam :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Wyleciało mi z głowy :wściekła/y::wściekła/y:, obiecuję się poprawić :tak::-(:-(. Miałaś mi przypomnieć :tak::tak::tak::-D Za tydzień będę na pewno :tak::tak:, idę zanotować w mojej agend'zie :-D

Uciekam do szkoły :tak::tak:

reklama
Dobry wieczor
u nas bez zmian
szukam bezustannie i bezskutecznie nowej pracy :-( rozsylam po firmach cv i za kazdym razem dostaje odpowiedz ze na wybrane przeze mnie stanowisko posiadaja lepszych kandydatow :wściekła/y:
nie wiem czemu ale wydaje mi sie, ze tu chodzi o to, ze nie mamukonczone zadnej holanderskiej szkoly, bo skoro maja tylu lepszych ode mnie kandatow, to czemu ogloszneie od miesiaca stoi na necie i do tej pory stanowiscko nie zostalo obsadzone?
mysle, ze to czysta dyskryminacja :wściekła/y::confused:
Sencilla gratuluje nowej posady, i trzymam kciuki zeby ta druga wypalila :tak:

Anna polskie szkoly sa o neibo lepsze od holenderkich!
kiedys widzialam w tv program na temat pozomu nauczania, i w pl jest o duzo wyszy niz tutaj. Tutaj to medycyne moga studiowac polacy po zawodowce, taki poziom jest :baffled:

Ale nie chodizlo mi o to ze polskei skzoly sa gorsze, ale o to ze oni nie widze do jakich holanderksich szkol maga porownac nasze polskie, bo system edukacji jest tutaj calkiem inny niz w pl. wiec pewnie to smola i od razu skreslaja czlowieka bo nie che im sie dochdozic do tego :-(
no i niestwty przez paru idiotow maja polacy taka a nie inna opinie, i nie kazdy che polaka u siebie w firmie :no:

dobry wieczor.. ja padam dziewczyny, nie nadazam po prostu! :D
bylam na rozmowie, zaraz po pracy polecialam. wydaje mi sie, ze mam szanse ;)
Agasta, a w jakich firmach, na jakie stanowisko szukasz pracy? Ja tez zaczynam szukanie, tym razem w zawodzie...
Paulina, no wlasnie! Wydawalo mi sie, ze widzialam Amelke, ale nie bylam pewna... tyle czasu uplynelo, jak sie ostatnio widzialysmy! A masz racje, R. mojego moglas widziec, bo chodzi od niedawna.
dobranoc Laseczki, milych snow!

Sencilla skladam papiery do sklepow glownie, bo to by mi najbardziej pasowalo ze wzgeldu na zlobek claudii. owieraja dopiero o 7:30 i teraz latam do pracy na zbyty pysk :confused:
A na full time prace niestety nie mam szans, bo w zlobku nie ma dla malej miesjca :no:
w sumie to nie bardzo obchodzi mnie co to za praca bedzie, oby tylko jakas byla :-p
bo nie mam zamiaru do maja 2011 co 2 miesiace stres przechodzic czy mi umowe przedluza czy nie :wściekła/y:
dorbanoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry