reklama

Holandia

reklama
My też zawsze w szkole obchodziliśmy 30 09 dzień chłopaka ale faktycznie dziś w telewizji mowili że dziś jest dzień mężczyzny wiec też wysłałam sms dla męża
a my teraz jedziemy do rodziców na wies niech tam mój mały się wyszaleje z moim bratem bo ja to już za nim nie nadążam !!!!

Bry bry
Pauka gartulki dla corki
APulina Anna ciesze sie ze sie dobrze czujesz..czekamy na Twoje malenstwo
Ann wcielo...
Agasta pewnie spi;-)
Agnes milego dnia u mamy
Karola a moze to zabki?

Agnes, Karola dziękuję....To naprawdę bardzo łechta serducho, gdy chwalą Twoje dziecko:D

A o Dniu Mężczyzn ja tez pierwsze słysę, choć w radiu od rana nadają....:) Już wysyłam sma do swojego...

Witam....

Beauty dawno cię nie było!:tak:Co u Was?

PaulinoAnno nie zamierzam tego oczywiście tak zostawić...:wściekła/y::-(:angry: ręce opadają!:-(

Robale ja DZIEŃ MĘŻCZYZNY zrobiłam moim panom wczoraj bo...prawda jest taka że nigdy nie pamiętam...:sorry2::sorry2::sorry2: i postanowiłam że będziemy go obchodzic zaraz po DNIU KOBIET!:-D
Tak więc Erni dostał swoje jo-jo i wymarzony długopis z zawieszką a mój M ostatnią część sagi "Zmierzch" bo już wszystkie przeczytał...:tak:a ja z nim!

Karola pewnie to ząbki idą....:confused:

Agnes miłego popołudnia....

Pauka no to super że mała sobie tak świetne radzi....

A ja właśnie zaliczyłam kolejną lekcje z moją holenderką...i mózg mi sie przepala...:-D
Uciekam na kanape bo babcia zabrała wnuki na spacerek!:-p

reklama
Cześć

Plecy mnie dzisiaj bolą jakbym nie wiem co robiła. Cyba mi lenistwo bokiem wychodzi ;-)

Agnes, ja mam teraz dobrze, bo moja mama prawie dwa tygodnie temu przyjechała bo ja miałam takie jazdy, że nie dawałam rady. Wiec na pewno jakby drugie dziecie było akie jak Ini to ją tutaj sciagnę na pomoc ;-)

Aneta, leniuchu miałas dzisiaj być :-)

Robale, u nas też dzień chłopaka obchodziliśmy we wrześniu. Może na jego święto prezent dla niego z brzucha mi wyskoczy ;-)

Jessuuu małam Was poodpisywać, ale nie pamiętam już co komu, więc pzepraszam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry