reklama

Holandia

Hello Bira no nareszcie jestes...dobrze ze z psiakiem oki..ja tez jestem zwierzeca bardzo..ale tu niestety nie mamy zadnego psiaka ani kocuaka chlip..no i fajnie ze z malenstwem oki
ja jzu sie zeganm zmykam do malej slodkich snow babeczki

reklama
Ania ci lekarze niech lepiej jak o tej pory daja tylko paracetamol jak się nie znają na swoim fachu:no: Agnes takie szaleństwa są całkiem normalne w ciąży:-D:-D:tak:

SENCILLA GRATULUJE pracy ... jutro jeszcze kciuki będę trzymała:tak:
Bira Super ,że z dzidzią wszystko dobrze , mama jest to ty odpoczywaj i się relaksuj a dzidziuś na pewno będzie spokojny:-):tak::tak::tak:...............biedna psina:-(

Anno zrobiłaś mi smaka na muffinki:tak:
dobranoc

Bira życzę ci takiej dzidzi jaką sobie wymarzysz.... moja dzidzi na usg już w 12 tyg. wygibasy takie robiła ćwicząc mostek dosłownie!:szok::-D:szok::-D Aż sie pani stazystka śmiała!:tak:
Sencilla mam nadzieje że dostaniesz prace która cię w końcu usatysfakcjonuje!;-)

Uciekam do wyrka!:sorry2:

Witam

Sencilla gratuluje pracy !!!!

Bira super że z maleństwem wszystko ok i że takie spokojne chociaż moja mała od początku na każdym usg byla bardzo aktywna i teraz też, mam wrażenie ze Dawid w brzuchu nie był taki ruchliwy a teraz to już nie daje rady z nim jak by mogł to by po suficie chodził a jak córcia by miala być jeszcze gprsza od niego to ja dziękuje będzie ostro tym bardziej że ja tam w Holandii nie mam co liczyć na pomoc rodziny a mój Arek bardzo długo pracuje !!

Aniu zdrówka dla ciebie i dla męża !!!!

kolorowych snów spadam też już spać bo jutro znowu pobudka pewnie o 6 30 czy to dziecko nie może dłużej pospać póki może !!!

Dzien Dobry

Pipacz poskromiony.Okazalo sie,ze to alarm i to 2 jednoczesnie,dlatego po rozbrojeniu jednego nadal cos pipalo.Dzisiaj skocze po baterie do drugiego bo wczoraj tylko jedna kupilam.

Sencilla gratulacje

Agnes mam nadzieje ze pospalas,bo moja Mala tez od kilku dni spi tylko do 6:00

Bira super,ze z dzidzi wszystko OK,zdrowka dla psiny,wiem jak to jest kiedy zwierz choruje:-(

Ja wczoraj zaczelam odkurzac auo,ale Jessi sie znudzilo siedzenie w wozku i obserwoacje wiec zdazylam posprzatac tylko pol;-)moze dzisiaj uda mi sie skonczyc.

Ide poczytac poki Mala grzecznie sie bawi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry