reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hejka !!!

My już wróciliśmy z zakupków ale poszalałam nakupiłam tyle malutkich rózowych ubranek że własciwie to trochę przesadziłam bo już trochę kupiłam sobie w Holandii a mam też po Dwaidku inne kolory ale były takie ładniutkie że nie mogłam się opanować !!!!!!będzie numer jak się okaże że to chłopczyk !!!!!
Dawid znowu dzisiaj nie chciał zasnąc po poludniu rano wcześnie wstał a potem sam nie wie czego chce chodzi i marudzi masakra.
A jeszcze aparat mi się zupsuł tzn.nie wiem czy to wina aparatu czy może akumulatorki już się wyczerpały a może ładowarka nie doładowuje bo wkładam akumulatorki do ładowarki i świeci ładowanie a po pólgodzinie już niby naładowane a jak włożę do aparatu zrobię 2 zdjęcia i rozładowane a teraz przecież muszę mieć aparat !!!!

Aniu co to za lekarz u którego ty byłaś szok !!!!
Pauka poczekaj jak urodzę będziemy się razem odchudzać już się nie mogę doczekać jak znowu będę szczupła mam nadzieje że szybko to nastapi już zapomniałam jak to jest bez brzucha !!

narka miłego popołudnia i wieczorku

Hej kobitki!

Ja biore paracetamol bo wiem że jest bezpieczny... można wziąść max.8 tabletek 500mg na 24 godz... Taką dawkę miałam w ciąży z Ernim i pani ordynator z ginekologii w Bredzie mi to powiedziała!:szok::tak:
Więc zostaje przy nim... chociaż nie zamierzam takich dawek stosować bo aż tak nie boli...
Agnes ten lekarz to mój domowy....:-(

Kobiety, nie nadazam za Wami. Dzis bylam pierwszy dzien w pracy, praca spokojna, na produkcji, zadowolona jestem. Stawka nieciekawa, ale dobre i to. milego wieczorku wszystkim!

Sencilla no widzisz!:-D

że ci sie udało!!!

U mnie tez coś pika...:sorry2:;-):-)

Ja sie czuje lepiej , za to mój M właśnie sie rozłożył...gorączke ma i ...nieciekawe objawy jak ja...:zawstydzona/y:

Dzieki dziewczyny za gratulki
JUTRO MAM jeszcze jedna rozmowe, wolalabym te prace dostac, bo lepiej placa, a i na dluzej jest. Te PIP systemy to tylko na 2-3 tygodnie sa.

reklama
Cześć

Mam jak zwykle problem z netem. chyba będziemy musieli zerwać umowę, bo to przechodzi pojęcie.
U nas ok. Amba żyje i ma się całkiem dobrze :-) Ale nie pamiętam, czy Wam pisałam, ze wykryli u niej wadę serca, bo zaczęła nam mdleć i się dusić...Żaden wet nie wierzy, ze ona biega normalnie, bo obraz serca jest jak u trupa... No, ale to zawsze był ewenement. Dostaje prochy i ma się świetnie :-)
Inga wojuje na maksa, już nie daje rady, ale na szczęście mam mame w domu :-) Nie pamiętam czy pisała, ale byliśmy na usg :-) Młode jst jedno ;-) Serce wai, ale dziecko jakieś taie spokojniejsze od Ingi, bo tmta na usg wściec się zawsze chciała, a to tylko raz rączką raz nóżką pomachało... boziu, może będę miała jakieś spokojne dziecko...

Do góry