reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama

Z okazji Dnia Kobiet Wszystkiego naj naj najlepszego !!!!!

a ja mam znowu mam katar a jeszcze dzisiaj musiałam iść porobić opłaty i się trochę nachodzilam i teraz tak się jakoś dziwnie czuje że szok a jeszcze mały nie chciał spać po południu i teraz chodzi taki marudny że zaraz mnie trafi .

Idę trochę polezeć a potem chyba już sobie torbę do szpitala spakuje bo dziś to się trochę wystraszylam ze to już te właściwe skurcze

Witam Kochane
Ja również życzę NAM :-D wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet :tak::tak::tak:
Mnie dziś wzięło na pierogi i zrobiłam 150szt :szok:, ruskich oraz z kapustą i grzybami :tak::tak::tak:

Wczoraj Nikodemowi kupiłam spodnie, bluzeczkę i cienki sweterek, a butów niestety nie kupiłam, w żadnym sklepie nie było rozmiaru 29,5cm :no:, więc dziś wysłałam męża do Rijswijku i przyjechał po 30min z Nikodemem i nowymi butami na nogach :-):-D Chyba muszę go częściej na zakupy wysyłać, bo ja nigdy w pół godziny (z dojazdem i przyjazdem) nie zdążyłam czegokolwiek kupić :no::-D
Wczoraj Niko jeszcze od mamy deskorolkę wyciągnął i śmiga na niej jak nie wiem :-D:tak::-)

Aniu kuruj się kochana :szok::tak::tak:
Karola dziękuje za sms :tak:
Pauka Tobie również dziękuję za życzenia :tak::tak:
Miłego wieczoru :tak:

Aniu wracaj szybciutko do zdrowia:tak:
Aneta faceci w takim tempie robią zakupy:tak::tak: Czasem lepiej ich samych wysłać też się o ty przekonałam:tak:
Anno tobie też życzę zdrówka.

A gdzie się reszta podziewa..???

dobranoc

Dzień dobry...

Anetko nawet nie wiedziałaś jakiego uzdolnionego męża masz...;-) Mój jest taki sam...idzie - kupuje - i wraca.:-D A ja szukam i szukam....
Mi troszkę lepiej ale wczoraj to masakra nie mogłam ruszyć głową co mnie tak bolała...więc poszłam spać o 19.00 z dwoma tabletkami paracetamolu....Jak sie dziś ten bół powtórzy to...pójdę do lekarze...chociaż z drugiej strony wiem co usłyszę!:-)

Dziękuje ze troskę...
Miłego dnia!

Dzien Dobry

Dzień dobry...

Anetko nawet nie wiedziałaś jakiego uzdolnionego męża masz...;-) Mój jest taki sam...idzie - kupuje - i wraca.:-D A ja szukam i szukam....
Mi troszkę lepiej ale wczoraj to masakra nie mogłam ruszyć głową co mnie tak bolała...więc poszłam spać o 19.00 z dwoma tabletkami paracetamolu....Jak sie dziś ten bół powtórzy to...pójdę do lekarze...chociaż z drugiej strony wiem co usłyszę!:-)

Dziękuje ze troskę...
Miłego dnia!

Aniu dobrze,ze z glowa juz lepiej:-D;-)

Mnie jak ostatnio glowa bolala to mi Pawel powiedzial ze moglam wiecej sudoku rozwiazywac:baffled:

Wczoraj bylysmy z autem na przegladzie i na szczescie wszystko OK,ale jak bedziemy w pl to damy go na servis zeby wymienili nam filtry i olej bo tutaj taka przyjemnosc kosztuje 350e:szok:

A w domu....hmmmm od wczoraj w nocy cos pika i nie mam pojecia co:no:Przez moment myslalam juz,ze mam jakies zwidy sluchowe,ale Pawel tez slyszal jak wrocil z pracy,ale dopiero pozno wieczorem,a wczesniej to juz sie ze mnie nasmiewal,ze wariuje:wściekła/y:
W nocy tez pipalo:baffled:zukam i nic.Robi pip co jakies pol godziny:confused:
Jakies pomysly???Co to moze byc???
Myslelismy,ze to alarm przeciwpozarowy bo mu moze bateria pada,ale teraz widze,ze P wyja z niego baterie a to dalej PIP PIP PIP:angry:

do pozniej kobietki

PIP

reklama
Do góry