reklama
anna117
Fanka BB :)
oj Ania mialm to masakra...pomogly mi zabigi dopiero
agnes74
Zadomowiona(y)
Z okazji Dnia Kobiet Wszystkiego naj naj najlepszego !!!!!
a ja mam znowu mam katar a jeszcze dzisiaj musiałam iść porobić opłaty i się trochę nachodzilam i teraz tak się jakoś dziwnie czuje że szok a jeszcze mały nie chciał spać po południu i teraz chodzi taki marudny że zaraz mnie trafi .
Idę trochę polezeć a potem chyba już sobie torbę do szpitala spakuje bo dziś to się trochę wystraszylam ze to już te właściwe skurcze
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Kochane
Ja również życzę NAM
wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet 

Mnie dziś wzięło na pierogi i zrobiłam 150szt
, ruskich oraz z kapustą i grzybami 

Wczoraj Nikodemowi kupiłam spodnie, bluzeczkę i cienki sweterek, a butów niestety nie kupiłam, w żadnym sklepie nie było rozmiaru 29,5cm
, więc dziś wysłałam męża do Rijswijku i przyjechał po 30min z Nikodemem i nowymi butami na nogach :-)
Chyba muszę go częściej na zakupy wysyłać, bo ja nigdy w pół godziny (z dojazdem i przyjazdem) nie zdążyłam czegokolwiek kupić 
Wczoraj Niko jeszcze od mamy deskorolkę wyciągnął i śmiga na niej jak nie wiem
:-)
Aniu kuruj się kochana

Karola dziękuje za sms
Pauka Tobie również dziękuję za życzenia

Miłego wieczoru
Ja również życzę NAM
wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet 

Mnie dziś wzięło na pierogi i zrobiłam 150szt
, ruskich oraz z kapustą i grzybami 

Wczoraj Nikodemowi kupiłam spodnie, bluzeczkę i cienki sweterek, a butów niestety nie kupiłam, w żadnym sklepie nie było rozmiaru 29,5cm
, więc dziś wysłałam męża do Rijswijku i przyjechał po 30min z Nikodemem i nowymi butami na nogach :-)
Chyba muszę go częściej na zakupy wysyłać, bo ja nigdy w pół godziny (z dojazdem i przyjazdem) nie zdążyłam czegokolwiek kupić 
Wczoraj Niko jeszcze od mamy deskorolkę wyciągnął i śmiga na niej jak nie wiem

:-)Aniu kuruj się kochana

Karola dziękuje za sms

Pauka Tobie również dziękuję za życzenia

Miłego wieczoru

karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu wracaj szybciutko do zdrowia
Aneta faceci w takim tempie robią zakupy
Czasem lepiej ich samych wysłać też się o ty przekonałam
Anno tobie też życzę zdrówka.
A gdzie się reszta podziewa..???
dobranoc

Aneta faceci w takim tempie robią zakupy

Czasem lepiej ich samych wysłać też się o ty przekonałam
Anno tobie też życzę zdrówka.
A gdzie się reszta podziewa..???
dobranoc
Dzień dobry...
Anetko nawet nie wiedziałaś jakiego uzdolnionego męża masz...;-) Mój jest taki sam...idzie - kupuje - i wraca.
A ja szukam i szukam....
Mi troszkę lepiej ale wczoraj to masakra nie mogłam ruszyć głową co mnie tak bolała...więc poszłam spać o 19.00 z dwoma tabletkami paracetamolu....Jak sie dziś ten bół powtórzy to...pójdę do lekarze...chociaż z drugiej strony wiem co usłyszę!:-)
Dziękuje ze troskę...
Miłego dnia!
Anetko nawet nie wiedziałaś jakiego uzdolnionego męża masz...;-) Mój jest taki sam...idzie - kupuje - i wraca.
A ja szukam i szukam....Mi troszkę lepiej ale wczoraj to masakra nie mogłam ruszyć głową co mnie tak bolała...więc poszłam spać o 19.00 z dwoma tabletkami paracetamolu....Jak sie dziś ten bół powtórzy to...pójdę do lekarze...chociaż z drugiej strony wiem co usłyszę!:-)
Dziękuje ze troskę...
Miłego dnia!
Czarna_Smoczyca
Dzien Dobry
Aniu dobrze,ze z glowa juz lepiej
;-)
Mnie jak ostatnio glowa bolala to mi Pawel powiedzial ze moglam wiecej sudoku rozwiazywac
Wczoraj bylysmy z autem na przegladzie i na szczescie wszystko OK,ale jak bedziemy w pl to damy go na servis zeby wymienili nam filtry i olej bo tutaj taka przyjemnosc kosztuje 350e
A w domu....hmmmm od wczoraj w nocy cos pika i nie mam pojecia co
Przez moment myslalam juz,ze mam jakies zwidy sluchowe,ale Pawel tez slyszal jak wrocil z pracy,ale dopiero pozno wieczorem,a wczesniej to juz sie ze mnie nasmiewal,ze wariuje
W nocy tez pipalo
zukam i nic.Robi pip co jakies pol godziny
Jakies pomysly???Co to moze byc???
Myslelismy,ze to alarm przeciwpozarowy bo mu moze bateria pada,ale teraz widze,ze P wyja z niego baterie a to dalej PIP PIP PIP
do pozniej kobietki
PIP
Dzień dobry...
Anetko nawet nie wiedziałaś jakiego uzdolnionego męża masz...;-) Mój jest taki sam...idzie - kupuje - i wraca.A ja szukam i szukam....
Mi troszkę lepiej ale wczoraj to masakra nie mogłam ruszyć głową co mnie tak bolała...więc poszłam spać o 19.00 z dwoma tabletkami paracetamolu....Jak sie dziś ten bół powtórzy to...pójdę do lekarze...chociaż z drugiej strony wiem co usłyszę!:-)
Dziękuje ze troskę...
Miłego dnia!
Aniu dobrze,ze z glowa juz lepiej
;-)Mnie jak ostatnio glowa bolala to mi Pawel powiedzial ze moglam wiecej sudoku rozwiazywac

Wczoraj bylysmy z autem na przegladzie i na szczescie wszystko OK,ale jak bedziemy w pl to damy go na servis zeby wymienili nam filtry i olej bo tutaj taka przyjemnosc kosztuje 350e

A w domu....hmmmm od wczoraj w nocy cos pika i nie mam pojecia co
Przez moment myslalam juz,ze mam jakies zwidy sluchowe,ale Pawel tez slyszal jak wrocil z pracy,ale dopiero pozno wieczorem,a wczesniej to juz sie ze mnie nasmiewal,ze wariuje
W nocy tez pipalo
zukam i nic.Robi pip co jakies pol godziny
Jakies pomysly???Co to moze byc???
Myslelismy,ze to alarm przeciwpozarowy bo mu moze bateria pada,ale teraz widze,ze P wyja z niego baterie a to dalej PIP PIP PIP

do pozniej kobietki
PIP
Robale
Dzień dobry
reklama
agnes74
Zadomowiona(y)
Dzień dobry !!!!