reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Śnieg???:szok:

Ja już zaliczyłam stacje beznynową bo sobie samochodu zapomniałam zatankować w sobote:sorry2: a dziś męzusia do pracy niedaleko domu podrzucam...a przy okazji kupiłam świeży chlebek w piekarni na śniadanko!:-D

Komu pyszną kanapeczkę z rzodkiewką i ogórkiem!?

Dzień dobry, kochane przyjmijcie życzenia z okazji naszego dnia kobiet
Dla dziewcząt, które znam
moc życzeń dzisiaj mam,
dużo zdrowia, szczęścia i miłości
oraz kwiatów i radości,
niechaj się to niesie na cały kraj,
dziś dla pań wszystko naj... naj... naj.

Witam poniedziałkowo...:tak::-)
Anetko oczywiście ja też składam ci najpiękniejsze życzonka urodzinowe...:tak::-D

Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie Pauka życzy!

Dzień dobry

Wszystkim kobietkom małym i dużym Z okazji tego szczególnego dnia, chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego, spełnienia wszyskich marzeń, zarówno tych malutkich jak i troszkę większych. I pamiętajcie, że świat bez kobiet nie miałby sensu!!!:tak:

reklama
Do góry