reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry
Aneta sto lat sto lat!
ale dzisiaj pospalismy :szok:
mala zbudzila nas o 7:30 dostala flache i szalla w nszym lozko do 8:30. ZAczela trzec oczka to poszla do sowjego lzoka i tak spala az do 11:35 :szok::szok::szok:
A my psopalismy do 11:10 :szok::-D:szok: tzn ja, bo glod niemilosierny mnei zbudzil :-D
ide wcinac swiezo upeiczone buleczki
milej niedzieli
A

reklama
Anetko z okazji urodzinek spełnienia marzeń samych pięknych chwil w życiu i wszystkiego naj najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My wlaśnie wróciliśmy z kościoła dzisiaj jest piękne słoneczko ale niestety przytym zimno jak nie wiem co !!!więc teraz piję ciepłą herbatkę i zajadam pączka a małego wlaśnie położyłam do łóżeczka ma spać ale czy coś z tego będzie to nie wiem bo na razie szaleje !!!!

do potem

Widzę że wszystkie rodzinnie popołudnia spędzają!:-D
A ja mam pytanie okolicznościowe... co można kupić dziewczynce na komunie?:confused: Jestem chrzesną i mam poważny dylemat - prezent czy kasa...?
Poza tym daaaawno już na komunii nie byłam - więc nawet nie wiem w jakich stawkach sie obstawiać!
POMOCY!:baffled:

Czekam na pomysły...może ktoś bywa na takich imprezach rodzinnych często, albo z tego co pamiętam chyba Beauty ma córeczke juz po komunii....

pozdr.

Ania jestem tylko u nas katar pelnym nosem kazdy kicha -najgorzej mi zal malej bo bidulka ma zapachane a smarkac nie umie..odciagam jej ale i tak czuje ze charczy cos jej jeszcze..robiw ta sola i mam taki balsam na plecki i tors ale nimo wszytsko jest jje ciezko:zawstydzona/y:
Ania ja mialam komunie 2 latatemu dawalam 500 zl
no niezawodny jest zawsze rower a np syn barta od chrzesnych dostal tez 500 zl i lancuszek zloty

Aniahaven my mamy ten sam dylemat bo moj Pawel bedzie teraz na swieta chrzesnym u siostry.Na razie kupilismy babyfoon i ciuszki bo tez zielonego pojecia nie mamy co dac.Mysle,ze dolozymy jeszcze kase,ale to zalezy od tego jak bedziemy stac finansowo bo po kupnie auta to nam sie nie przelewa :-(
Moja kuzynka byla ostatnio chrzesna to dawali chyba 1000zl:szok:ale jak dla mnie to przesada, bo co w takim razie dadza dziecku na komunie,18-stke i slub:confused::baffled:

No ja tez mysle jak Czarna ze 1000 to za duzo, choc np tam gdzie mieszka moj brat to chrzestni na slub daja i po 3 tys zl:szok::szok: ale my od chrxzesnych an slubie npo dostawalismy 1000zl, takze mysle ze jak kasa to 500 zl na komunie ok..rower to raczej i tak drozej wychodxzi..a juz teraz to jest tak ze dzieci przed komunia maja wszystko co mozliwe i najlepiej dawac kase

Witam Was Kochane i ślicznie dziękuję za życzenia :tak::tak::tak:
Wczoraj goście, dziś goście i nie miałam dla Was czasu :no: Wczoraj położyliśmy się do łóżka o 2:00 :szok::-D
Goście właśnie wyszli, a mój mężuś buszuje po kuchni --> czyt sprząta :tak::-D:-)
Czarna ja na 18 ste urodziny - dokładnie 7 lat temu dostałam od chrzestnego 1000zł, a na ślub zajefajną pralkę za 3000 tys zł :szok::szok::szok:
Aniu myślę, że 500zł będzie ok :tak:, a jeśli chcesz dać więcej to dorzuciłabym jeszcze coś ze złota, aby i pamiątka została :tak::-)

Uciekam na kanapę...

czesc dziewczyny
wlasnie sie spakowalam, mysle ze mam wszystko. Jeszcze jutro na 4 godzinki do pracy i wyjazd, nareszcie urlop:-):tak:
Anetko
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN SPELNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTSZYCH MARZEN I SAMYCH POGODNYCH DNI:tak:
Aniu ja tez jak dawalam prezent to byl to rower i tez wyszlo to 500, ale bylo to 5 lat temu. Wydaje mi sie ze ta stawka nadal obowiazuje, no i staram sie dawac prezenty bo to zawsze pamiatka a pieniedzy dzieci nie zabardzo pamietaja
Anna jak moj Daanu ma katar to tez pod przednie nogi lozeczka podkladam cos, wtedy jest troszke pochyle i nic nie zalega mu w nosie i gardle no i mentolowy olejek klade zeby zapach byl lepiej mu sie wtedy oddycha
ide jeszcze raz wszystko sprawdzic bo jutro juz wogole nie bede miec czasu po pracy zaraz jedziemy na prom:sorry2:

reklama
Witam wieczorową porą!

ANETKO
Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga
Z okazji kolejnej wiosny
Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości
Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości
Życia bez żadnych smutków i stresów
Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów
W sprawach zawodowych oraz rodzinnych
A w razie niepowodzeń pomocy ludzi uczynnych
Jednak niech Cię nie spotyka w życiu nic złego
A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Czarna ja może jakieś dwa tygodnie temu weszłam w spodnie z przed ciąży:szok::tak::-)
Aniu my w tamtym roku daliśmy playstation 2( bo chciał) myśleliśmy też nad zegarkiem.... mały dostał mp4, aparat cyfrowy i kaske:tak:
Gosia udanego wypoczynku w rodzinnym gronie
My znów się jutro rozstajemy na tydz:-:)-( i nie wiadomo ile jeszcze to potrwa:-:)confused:

idę się poprzytulać z A śpijcie dobrze

Do góry