reklama

Holandia

Hej śpioszki....my już sie kawkujemy z mamcią!:-D

Załączniki

• KOFI..jpg
    KOFI..jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dzień doberek!!!

My z Dawidkiem już po śniadanku tzn. głównie ja bo mój mały to rano nie za bardzo chce jeść jemu się dopiero apetyt włancza kolo poludnia też kiedyś tak miałam jak jeszcze paliłam to wystarczała mi kawka i papieros i do 12 nic nie jadłam a teraz otwieram oczy i już jestem głodna !

Agasta no niestety mały jak zwykle pobudka o 6 45 ale ja się w miarę wyspałam bo poszlam szybciej spać !!!!

Miłego dnia laseczki u nas chyba będzie padać

Agnes W tym samym momencie nacisnełyśmy Zatwierdź:tak::-D:-D

U mnie dzisiaj dziewczynki i mężuś jakoś tak twardo spali, że pobudzili się dopiero jak wychodziłam....:tak::-) a tak to Majcia wstaje, kiedy ja jestem w łazience....
Wczoraj po pracy byłam u koleżanki pilnować jej córeczki, bo oni na pogrzeb lecieli...:baffled:
No i niestety nie odbierałam moich dziewczynek, a jak się okazało Oli miała Diagnozę Pięciolatka w przedszkolu, żeby sprawdzić dojrzałość szkolną, czyli czy nadaje się juz do pierwszej klasy, czy zostaje w zerówce...No i jestem straaaaaaaasznie dumna z mojego dziecka!!!! :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak: Same najwyższe noty! dzisiaj dostaniemy cały arkusz także będę już wszystko wiedzieć...:tak::-D

Aniu-dokładnie to tylko używam paracetamol, dziwię się bardzo że lekarz pozwolił na ibuprofen tyle się słyszy o jego szkodliwym działaniu. Bym się spytała go skąd wpadł na taki pomysł!!!
Sencilla gratuluję pracy. Widziałam Was w niedziele w Hem, a wczoraj w szkole jak sie nie mylę Twego męża.
Któraś z Was się pytała co u mnie.....A no po malutku pranie i prasowanie ubranek dla dziecka. Chcę mięć to zrobione zanim wiosna się zacznie, bo ostatnie miesiące wolę spędzić z Amelką na świerzym powietrzu.Co do mego samopoczucia to jest okay, nie moge narzekać.

Miłego dnia wszystkim.

Dzień dobry
Pauka gratuluję tak mądrej córeczki:tak::tak:
Czarna no widzisz a jednak to alarm:-)
Aniu twoja kawa się przyda bo nie mogę się obudzić:dry:
PaulinoAnno super ,że czujesz się dobrze:tak:Tak jak będzie piękna pogoda to tylko na zewnątrz odpoczywać:tak: Pokaz nam Amelcie:sorry2:
Robale a to dzis facetów święto?:-)

Michaś od wczoraj coś dużo kup robi i do tego dziwne:confused: Dziś o 6 rano były już dwie kupy:szok::confused:Nie wiem czy to przez ząbki ....nie ma gorączki ani innych objawów.

U na pięknie słoneczko świeci ale jest tylko 2 st.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry