• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej...

Agasta uwijaj sie i miłego popołudnia!:tak:
A gdzie reszta...?:confused:
Ja właśnie wróciłam z nową parą jeansów bo tylko do 1 juz wchodzę:szok:...więc trzeba było nabyć nowe...:-D
Wcinam kawałek ciasta - pije kawkę i zmykam na spacerek z dzieciazkami bo...raz pada raz nie i boje sie że sie całkiem pogoda zepsuje!:baffled:

Witam Was:tak:
Ja już zakupy i spacer z dzieciaczkami zaliczyłam:tak::tak::tak:
Aniu ja również nabyłam nowe jeansy (białe :tak:), kupiłam rozmiar 34 i z tyłka mi trochę zjeżdżają, muszę kupić pasek :baffled: Dziwną mają tutaj rozmiarów-kę :baffled::tak:
Wczoraj posprzątałam mieszkanko,na dziś jeszcze dzieciaczków pokój mi został :szok::-D
Obiadek już w piekarniku :tak::tak:, myślę co za ciasto upiec :sorry2::tak:

Goscie maja opznienie wiec zagladam jaszcze do Was :-) i widac pustki weekendowe ogromne :szok:
Aneta rozmiarowka jest tutaj zarabiscie pokrecona :tak::confused:
A to moje dziecie i moje dzisiajsze wypociny :-D
Miego popoludnia i wieczoru :-)

Załączniki

• Afbeelding 013..jpg
    Afbeelding 013..jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Afbeelding 011..jpg
    Afbeelding 011..jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 49
  • Afbeelding 009..jpg
    Afbeelding 009..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 47
Spacerek zaliczony - kropi, wieje..brrr
Agasta super ten torcik....taki kobiecy!:-):tak:Pewnie też smaczny aż mi slinka leci...

Anetko ale ty chudzinka jesteś!:szok: Ja zakupiam rozm.40:szok::szok::szok: hihi normalnie nosze 38-ke!:-D
No cóż w ciąży tak już jest....chwilowo...:cool2:
Ja zakupiam w HEMA appeltart pychotka z bitą śmietanką!:-) a potem sie dziwić że dupsko rośnie!:-p
Uciekam na obiadek - dziś żurek z jajkiem i kiełbaską - mój M dziś gotuje!

U nas szarao i ponuro .....rano padal śnieg a teraz deszcz w taka pogode nawet mój synek spal w południe a ja w tym czasie posprzątałam lazienkę na tip top jeszcze mam tylko pokój i już dziś nic nie robię !!!na obiadek zjedliśmy gołąbki a teraz mam ochotę na coś słodkiego ale nic nie kupilam a nie chce mi się już wychodzić bo jak mam ubierać małego i zakładać kozaki to mi się odechciewa wszystkiego!!!!

Agasta super torcik a Claudia słodziutka!! udanej imprezki !!!!

Anetko to ładna z ciebie laska 34 rozmiar szok !!!kiedy ja wrócę chociaż do 38 sprzed ciąży :))))

idę zrobię chyba galaretkę !!!

reklama
Agasta torcik bardzo apetyczny, a Twoja Claudia jest prześliczna :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes żadna ze mnie laska - cycków brak i mam z tego oto powodu straszne kompleksy :wściekła/y::-(
Aniu uwielbiam appeltart made in Hema :-p:tak::tak::tak::-) Smaka mi narobiłaś :tak::tak:

Oliwierek zasnął o 16:30 :szok:, właśnie mój M chciał go wybudzić, ale Oliwierek wrócił do łóżka i śpi nadal, pewnie nockę mam z głowy :baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry