• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam,
my właśnie wróciliśmy z parku, ale zimno :zawstydzona/y::blink:
Zjedliśmy ciepły rosołek i zaraz będzie drugie danie, aby się ziemniaki ugotują :tak::tak:
Upiekłam wczoraj pyszne ciasto, oczywiście z przepisu Pani Doroty :tak::tak::tak:Pani Walewska (Pychotka)
Jeszcze nie próbowałam, chłodzi się w lodówce :tak::tak::tak::tak: Po kawce napiszę czy wszystkim smakował :tak::tak:

Aniu no to zrobiliście sobie długi spacer, my do parku z rowerkami pojechaliśmy, ale tylko na godzinkę, bo zimno wrrrr
Agasta jak na basenie było :confused:
Karola kiedy nas odwiedzicie :confused:

Ja również życzę wszystkim miłego, rodzinnego, niedzielnego popołudnia:-D:-):tak::tak::tak::tak:

reklama
Cześć

Próbuje od wczoraj coś napisać i mi ten cholerny net wywala.

A u nas nieciekawie. Inga dzisiaj chora, ma gorączkę a mieliśmy całą niedzlee zaplanowana... Do tego w czwartek byam u położnej, wyniki mam super, wszystko idealne, ale zaczęły mi żylaki już wyłazić i nogi mnie cholernie bolą do tego okazało się, ze przy pierwszym porodzie naderwali mi niele więzadła i będę musiała za jakiś czas zacząć nosić pas cążowy z jakiejś gumy podtrzymujący brzuch, kręgosłup i ma jakoś na boki iść. Mam doła, bo ida wakacje a ja będe łazić w jakiejś misternej konstrukcji... Ale może nie będzie tak źle.

Bira mam nadzieje że nie będzie tak źle.... trzymajcie sie!:tak:
Agasta jak po basenie?:confused:
U nas Anetko też zimno.... nawet krokusy w naszym parku nieśmiało wyglądają z ziemniętej ziemi...A u was jak jest?Zielono?:sorry2:

Ania, dzięki. Ja też mam nadzieję, ze nie będzie tak źle, ale położna twierdzi, że skoro jż mnie tak ciągnie ten brzuch, przy tak niskiej ciąży to za parę miesięcy nie da rady...
U nas też jakieś krokusy są, ale wszystkie nierozwinięte i jakieś takie wypłowiałe... Na drzewach brak nawet pączków liści... Faalna pogoda...
I nudy okropne.... nienawidzę takiej pogody.....

na basanie bylo super, bylismy od 10:30 do 13:30 i w drodze do domu ala zaasnela w aucie a z basanu do domu mamy 5 min jazdy :szok:
przenioslam ja do lozeczka i spala 2 i pol godz :szok::-D:szok:

a to Czarna z 2 glodomorkami na wcozrajszej imprezce :-)
Claudia i Jessica bawia sie :-)
Claudia z mama :-)
Claudia z tata na basanie zabiera sie do picia :-D
Claudia na basanie wcina frytki :-D

Załączniki

• IMG_4782..jpg
    IMG_4782..jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_4780..jpg
    IMG_4780..jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_4774..jpg