• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Czarna nie zalamuj mnei moja sie nie przewraca jeszcze...
Aneta nie czekaj nie zwlekaj a moze Egipt w cosik zaowocuje
Ania czerkamy na plec ja obstawiam dziewczynke a wy?

reklama
Dobry wieczorek :-)
Aneta to Ci sie smiglo z tym CV! :tak: A z tym pomocnikiem to nic innego tylko brac sie do roboty :-D
Aniahaven ty to masz spanie ;-)
Czarna a co to za wypociny? Bo nie za bardzo widac na zdj, widac tylko, ze to cos do jedzenia :-D
Agnes jak tam wizyta?

Nie, nie, nie dziewczyny :-) ja poczekam:tak::tak:, mam teraz inne plany... auto, dom, opanować język, dobra praca, a później pomyślimy :tak::tak:
Na pomocników nie narzekam zwłaszcza na starszego, bo bardzo lubi mi pomagać :tak::tak::tak: Np uwielbia z mamą lepić pierogi, robić ciasto :tak: Nikodema stałym zajęciem to jest obieranie jajek ze skorupki, jest obrażony jak ktoś zrobi to za niego :-D:-D:-D Nie dopuszczam go jeszcze do krojenia czegokolwiek, bo boję się o jego małe paluszki. Kiepsko mu idzie posługiwaniem się nożem i widelcem jednocześnie, ale myślę, że jeszcze się nauczy :tak::tak:
Anna117 ja również obstawiam dziewczynkę :tak::tak:
Czarna to jest piernik czy murzynek :confused: Brawa dla Jessi :tak:
Agasta całe szczęście, że udało mi się odzyskać moje CV:tak::tak:
Sencilla co u Ciebie:confused: Zapracowana :confused: Jak w nowej pracy :confused:

Miłej nocy Wam życzę:tak::tak:

Aniahven ja od samego pocztaku mowilam ze dziewczynka, ale wszyscy w kolo co do jednej osoby mowili ze chlopczyk bedzie. Ale matczyna intuicja jednak mnie nie zawiodla :-D

Dobranoc

Ale się dzisiaj naczekałam u tego lekarza niby jak zaszłam to byly przedemną 2 dziewczyny i wyobrazcie sobie już miałam wchodzić i zadzwonili do niego ze szpitala i musiał jechać pomuc przy cc i nie było go z 2 godziny )))
a u mnie poród podobno coraz bliżej w sobotę mam iśc na porodówkę na ktg i wtedy lekarz zobaczy ale mogę też urodzić wczesniej a jak nie to on powiedział że mysli że w przyszłym tygodniu to raczej napewno !!!!a mój mąż jeszcze w Holandii i ja jakoś też nie jestem gotowa jeszcze psychicznie a z drugiej strony chcę już żeby było po i mieć maluszka przy sobie!!!!

teraz idę spać bo już padam !!!!
Dobranoc!!!!

Dzien Dobry

Pusto tu:dry:

To na talezu to mialy byc Brownis,ale skoro nikt nie rozpoznal to znaczych,ze chyba kiepsko mi poszlo:baffled:,dalam troche wiecej krowki bo jak juz otworzylam puszke to cala zuzylam.Jak dla mnie za bardzo czekoladowe,Nastepny bedzie jakis jablecznik,a sernika w niedizele juz nie bylo:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry