reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dziewczyny mam prośbę...Dostaliśmy jakieś pisemko z Belastingu odnośnie chyba przyznanie tego toeslagu(nie wiem czy dobrze piszę, bo pismo zostawiłam w domu)...Są tam podanenasz numer kontaholenderskiego i adresy stron do belastingu i do tego toeslagu...Czy któraś może mi wytłumaczyć o co może chodzić???Czy mam się gdzieś zalogować??? Będę wdzięczna!:tak::szok:

reklama
Paulina możesz mi na privaa napisać maila swojego to wyślę ci treść tego pisma jak wróce do domu....?!\:tak::-)
Z góry dzięki!:tak::-D

Agasta zdrówka życzę!

A co z Ann???????????????????????????????????????????????:confused::confused::confused::confused:

Pospalam godzinke, claudia razem ze mna i mi troche lepiej :tak:
ale do sklepu po medykamenty i tak sie wybiore :-D
sloneczko pieknei swieci i zimno chyba tez nie ma :no:

Paulina to wyśle ci jak wrócę do domu...

A to moja Maja-Stephanie:D

i Oli na urodzinach koleżanki z przedszkola

Ostatnia edycja:
Pauka fajna foteczka .... i jedna i druga...:tak:
Widze ze PaulinaAnna czuwa nad nami... super ze jestes i nam pomagasz...:-)
DZ I E K U J E M Y.... ;-)
Agasta ja tez nie spalam o tej godzinie bo ...moj tak chrapal!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wkurzylam sie i poszlam do Erniego....:-D Szybkiego powrotu do zdrowia... mi dopiero wczoraj katar zatokowy przeszedl...:baffled:

Ja sobie siedze u Holenderki ... i zaraz pedze do szkoly bo dzis Karcia ma dentyste po 15.00..
Do wieczorka...

Cześć :-)

Aneta, my mamy walizki essentials takie materiaowe. Były najlżejsze, wiec super do samolotu. Trochę z nami już pojeździły i nadal wyglądają jak nowe. Jestem bardzo zadowolona. Kiedy na wakacje jedziecie?

Czarna, gratulacje dla malutkiej :-) Super zdjecia, Młoda jest śliczna :-)

Pauka, Fajne zdjecia, Twoje dziewczyny to prawdziwe modelki :-)

Agnieszka, jak się Trzciński uprze, to w środę na porodówce wylądujuesz :-) Bo wtedy ma dyżury i wszystkie jego dziewczyny wtedy rodzą :-) ale oby mąż zdążył wrócić. Kurcze, a myślałam, że masz jeszcze trochę czasu...

U nas Inga nadal chora, marudzi okrutnie. A do tego pogoda piękna i żal w domu siedzieć...

Z pozdrowieniami dla ciotek forumowiczek a szczegolnie dla Czarnej ciotki Amelka z dzisiejszego spaceru+ krokusy dla Biry, ktora z domu wyjsc nie moze..
a propos Bira gdzie zakupials swoja chuste do noszenia bo ja tez poszukuje ale w zadnym sklepie nie widzialam, tylko na necie

Załączniki

• 3..jpg
    3..jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 41
  • 1..jpg
    1..jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
My już po wizycie... Karina dzielna była aż pani ją pochwaliła!:tak:
Anna jaka ta twoja córcia śliczna...a propos jaki masz w tej chwili wózek?:confused: bo ja jakąś "obsesje wózkową przechodzę"!:-D:-D:-D Z tego co pamietam ekspertem w tej dziedzinie to Natka była!:cool2:
A ja sie tam pomału zaczynam zastanawiać nad sprzętem ...:sorry2:

Do góry