reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Bry

Mnie tez cos bierze:wściekła/y:a w nocy Jessi budzila sie kilka razy az ja po 4 wzielam do lozka.Byla ciepla ale zasnela,a rano zmierzylam jej tem. i miala 38,1.Teraz sie bawi ale od wczoraj okolo 15 jest marudna.Zaraz ja jeszcze pomacam bo moze zgrzala sie tylko pod nasza koldra.
Karola a jak u was nocka minela???

PaulinaAnna a ty już pewnie po usg i... wiesz co będzie?:-p:sorry2:
Ja sie strasznie doczekać nie mogę końca kwietnia!:-D bo tym razem chcemy wiedzieć!Dwie niespodzianki już mieliśmy!:tak:
Pauka wiem co czujesz...migreny to moja specjalność zwłaszcza jak ma być szybkie przejście pogody z brzydkiej na ładną!:baffled: Mój sie wtedy śmieje że może prace remontowe na zewnątrz planować albo wypad na plaże bądź ryby!;-)

Ja wtrąbiłam właśnie kapuśniaczek bo mój wczoraj obiad na dziś ugotował!:-DA dzieci sprzedałam koleżance na 3 godzinki!:cool2:

A ja zaraz uciekam do domku...:)

Aniu na ten Kapuśniaczek to bym sie skusiła, tyle, że dalej na diecie wytrzymuję i jak narazie z powodzeniem....:D

reklama
Do góry