reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam Was
Czarna i właśnie ja takich cudów nigdy nie używałam :no: Uważam, że takie chusty są dobre, ale dla dziecka, które już samodzielnie siedzi. Po co obciążać tak maleńki kręgosłup dzieciątka :no:
Biedna matka, tylko jej współczuć :-:)-:)-:)-(
Bira lecimy 3 czerwca :tak::tak: Na allegro nie mogę znaleźć tych walizek essentials , o których wspominałaś :no:

Ja ja mam zły dzień, więc lepiej nie podchodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-:)-:)-(

Witam

Aneta a to czemu się denerwujesz??
Czarna okropna sprawa z tymi nosidełkami:no: , biedna kobieta:-(Ale dziś pięknie na polku-prawdziwa wiosna:tak:Jechałam z pracy na rowerku wietrzyk cieplutki wiał ,słonko świecił,ptaszki śpiewały aż żyć się chce:tak::tak:
Właśnie przyszliśmy ze spacerki bo Michaś już nie ma gorączki więc zaryzykowałam i wyszliśmy:sorry2:

Witam,

Rzeczywiście, dzisiaj już można poczuć pierwszy oddech wiosny!! Od samego rana świeciło słoneczko no i temperaturka wyśmienita!! Właśnie wróciłam z pracy i od razu drzwi otwarte żeby w domku tez wiosne poczuć.

W pracy mówią mi, że już brzuszek mi rośnie, a ja sama nie zauważyłam większych zmian. I dlatego Aniahaven mam pytanko do Ciebie. Jak to u Ciebie wyglada? Masz już brzuszek? I wogóle jak się czujesz? Bo ja wyśmienicie, wręcz coraz lepiej :D , Pozdrowionka :D i narazie zmykam na obiadek :!!
Aniahaven , mam pytanko.

Witam popoludniowo
do mnie dzwonili z pracy poinformowac mnie o kolejnem najezdzie rodakow :-D
i to 3 razy a najblizszy juz w przyszlym tyg w czwartek i piatek :szok:
Pogoda rzeczywisice piekna, prawdziwa wiosna :tak:
A u nas przebil sie kolejny zabek :-) dlatego moej dzicie taki spiace i marudne

Agasta gratulacje z okazji zabka
Karola zdrowka dla Michalka
AniaR super ze ciaza lagodnie przebiega
Czarna jak tam twoje ciacho?
u mnie dzis tort egipski, muffinki z truskawkami, mufinki z serem galaretka z kuraka i salatka bo jutro przyjezdzaja moi 2 bracia z dziecmi czytaj. 1 raz u mnie rodzina odkad jestem zagranica i dopiero 1 raz ktos z rodziny zobaczy Amelke
zdam relacje po wizycie

W Polsce też w końcu zrobiło się ciepełko dzisiaj to już normalnie wiosna super !!!!mam nadzieje że już tak zostanie !!!

Agasta gratuluje ząbka u Claudii

Karola zdrówka dla Michałka

R.Anna ty się ciesz że nie masz żadnych dolegliwości ciążowych bo ja jak sobie przypomnę pierwsze 4 miesiące to mam dość !!!!a brzuszek też jeszcze będziesz miała !!!!

Anna 117 ale pyszności przygotowalaś aż mi slinka cieknie!!!

A dziewczynki może robi ktoś bigos chodzi mi o taki sprawdzony teraz bym zrobiła i pozamrażała co by mój mąż i synek mieli co jeść jak pójdę do szpitala już tak zrobiłam schaby ,kotlety a nawet gołąbki!!!!

U nas też wiosna...aż balkon posprzątałyśmy z mamą i kawkę pierwszą na nim wypiłyśmy!:-D
AnnoR mój brzuszek też widac ale kto nie wie ten jeszcze nie zauważa!;-)
Poza tym mój wcześniej już był widoczny bo jak m powiedziałam moja położna to moja trzecia ciąża i mięśnie brzucha są już nieco rozciągnięte niż te u kobiey w pierwszej czy drugiej ciąży!:tak::tak:
Anetko lepszego humorku ci życze.... nie denerwuj sie!:sorry2:
Anna117 ale kusisz słodkościami!:szok::-D a ja nie zamierzam przytyć więcej niż standardowe moje "17kilo":-)
Agasta GRATULUJEMY ząbka!:cool2: Fajnie że pracujesz z rodakami! Poczujesz sie jak w PL!:-D
Czarna nie obejrzałam tego filmu bo ...sie bałam...poza tym oglądam tylko "piękne obrazy":cool2:

Ide odrabiać lekcje bo nasz docent chyba zwariwoał i dal nam 7 kartek A4 do uzupełnienia i napisać list do szkoły że sie nie przyjdzie bo sie jest chorym... NA JUTRO!:szok::szok::szok:
Ja juz prawie skończyłam!

Dobranoc...

Agnes i jak są już jakieś objawy porodu?
Ania masz racje oglądaj tylko piękne rzeczy :tak:Ja też tak robiłam:happy2:

Jutro znów do pracy...
słodkich snów

reklama
Dzień dobry!!!!
Karola nie wiem czy to są już obiawy przedporodowe ale w każdym razie całą noc dzisiaj nie spałam bardzo bolał mnie brzuch ale to nie byly
skurcze tylko taki ból jak na miesiączkę już nawet nie pamiętam jak to się zaczynało z Dawidkiem bo wtedy urodziłam go tak szybko w ciągu 3 godzin się urodził !!!!w każdym razie dziś jestem wykończona a jeszcze Dawid jak zwykle pobudka o 6 30 !!!i teraz marudzi

Do góry