reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam
U nas nocka całkiem dobrze ,zaplikowałam Michałkowi paracetamol o 5 rano ( gorączka znów była) i pospaliśmy do 9;30:tak:Teraz jest marudny i się złości :confused:Tak fajnie na polku a my w domu musimy siedzieć:-(

reklama
Czesc Wszystkim

Wracam po krótkiej nieobecności. Nie było mnie bo mi dnia brakuje. Codziennie praca a po pracy wiadomo: ugotować obiad, umyć gary no i więcej sie nie chce. A jeszcze ta pogoda, chociaż muszę przyznać, że dzisiaj był piękny dzień. Poza tym to mnie jakieś przeziębienie złapało i jakoś nie chce puścić. Mąż bardziej to przeżywa i chyba czeka nas separacja bo muszę na siebie uważać w moim stanie....

Na szczęście załatwiłam sobie dłuższy urlopik w pracy i teraz odliczam ... Już nie moge sie doczekac aż odwiedzę Polske !!

No to na dzisiaj wszytsko, pozostaje mi Wszystkich Pozdrowić i życzyć Dobrej Nocki :*

a ja dalej zdycham :wściekła/y:
a mala marudzi :szok: zeby jej ida :confused:
w nocy spala 11 godz i rano musialam ja budzic, bo inaczej dalej by spala a ja do roboty bym sie spoznila :-D
w pracy super, dzisiaj bylo 741 :szok: zamiowien a wczoraj 576 :szok: wiec narzekac nie mozemy :no:
spokojnej nocki do jutra

reklama
Do góry