reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry!

A co tu takie pustki?:szok: Ja już po szkole....lenia juz mam....:-D i śpioch mnie dopadł!:baffled:
Kochane gdzie sie podziewacie...?

Agnes melduj nam na bieżąco! Trzymaj sie...

reklama
hej hej
faktycznie pustki:-(
Agnes mnie się właśnie takim bólem poród zaczoł:tak: potem wody odeszły i po paru godz Michaś już był:tak: informuj nas co i jak:tak:
Aniu ja dziś też miałam lenia i w pracy byłam po tyle:sorry2:Ale już weekend mam hura!

A tu dzisiaj pustki .........ładna pogoda się w końcu zrobiła to nie chce się siedzieć w domku
mnie razie ból przeszedł jutro mam ktg i zobaczymy co jest wczoraj się poprostu dużo nachodziłam i moze dlatego ale naprawdę się wystraszyłam bo mnie nawet bolał brzuch jak leżałam !!!!a dziś już tak spokojniej dużo odpoczywałam!!!!

narka

Hej...

Sencilla jak sie masz?:confused:
Karola mnie leń już przeszedł - obrobiłam INTERTUIN bo mój taras taki smutny był...więc zakupiłam sobie primulki i stokrotki takie czerwone!:tak:
Jutro kawka z rana będzie w miłej atmosferze wiosennej bo krokusy tez wychodzą...:-D
Po drodze zakupki na cały tydzień z mężusiem i na dodatek odkryliśmy RUSKI SKLEP ale z polską żywnością!:szok:Super miejsce.... nawet "grześki" tam są hihi....

Agnes zbieraj siły ....

Witam sie wieczornie i spadam na kanape ogladac film.
paskudny dzien dzis mialam, wiec trzbea jakos odreagowac
milego weekendu

Ania, u nas dobrze, ale cala rodzinka rozlozona choroba, na dodatek praca codziennie... Dzis o 14 mezus dzwoni, ze musze przyjechac, bo tragedia! dzieci placza, i w ogole.. Zwalniam sie, rzucam wszystko, przyjezdzam, a tu... cala trojka oglada "Tarzana"! :D Haha
a R. z niewinna minka: No, udalo mi sie jakos opanowac sytuacje.. :D

reklama
Agnes odpoczywaj przed finish-em:tak:
Agasta tylko spokojnie:happy2::sorry2:
Sencilla super ,że mąż opanował sytuacje.:tak:Następnym razem już nie będzie dzwonił po ciebie:happy2:
Ania taniej w ruskim niż w polskim sklepie? Ja też muszę zadbać o mój balkonik co prawda z niego mogę wyjść na chodnik .....ale jest balkon jest:tak::-)
ja już idę czytać książkę papa

Ostatnia edycja:
Do góry