reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
hej hej
faktycznie pustki:-(
Agnes mnie się właśnie takim bólem poród zaczoł
potem wody odeszły i po paru godz Michaś już był
informuj nas co i jak
Aniu ja dziś też miałam lenia i w pracy byłam po tyle
Ale już weekend mam hura!
faktycznie pustki:-(
Agnes mnie się właśnie takim bólem poród zaczoł
potem wody odeszły i po paru godz Michaś już był
informuj nas co i jak
Aniu ja dziś też miałam lenia i w pracy byłam po tyle
Ale już weekend mam hura!agnes74
Zadomowiona(y)
A tu dzisiaj pustki .........ładna pogoda się w końcu zrobiła to nie chce się siedzieć w domku
mnie razie ból przeszedł jutro mam ktg i zobaczymy co jest wczoraj się poprostu dużo nachodziłam i moze dlatego ale naprawdę się wystraszyłam bo mnie nawet bolał brzuch jak leżałam !!!!a dziś już tak spokojniej dużo odpoczywałam!!!!
narka
mnie razie ból przeszedł jutro mam ktg i zobaczymy co jest wczoraj się poprostu dużo nachodziłam i moze dlatego ale naprawdę się wystraszyłam bo mnie nawet bolał brzuch jak leżałam !!!!a dziś już tak spokojniej dużo odpoczywałam!!!!
narka
Hej...
Sencilla jak sie masz?
Karola mnie leń już przeszedł - obrobiłam INTERTUIN bo mój taras taki smutny był...więc zakupiłam sobie primulki i stokrotki takie czerwone!
Jutro kawka z rana będzie w miłej atmosferze wiosennej bo krokusy tez wychodzą...
Po drodze zakupki na cały tydzień z mężusiem i na dodatek odkryliśmy RUSKI SKLEP ale z polską żywnością!
Super miejsce.... nawet "grześki" tam są hihi....
Agnes zbieraj siły ....
Sencilla jak sie masz?

Karola mnie leń już przeszedł - obrobiłam INTERTUIN bo mój taras taki smutny był...więc zakupiłam sobie primulki i stokrotki takie czerwone!

Jutro kawka z rana będzie w miłej atmosferze wiosennej bo krokusy tez wychodzą...

Po drodze zakupki na cały tydzień z mężusiem i na dodatek odkryliśmy RUSKI SKLEP ale z polską żywnością!
Super miejsce.... nawet "grześki" tam są hihi....Agnes zbieraj siły ....
Ania, u nas dobrze, ale cala rodzinka rozlozona choroba, na dodatek praca codziennie... Dzis o 14 mezus dzwoni, ze musze przyjechac, bo tragedia! dzieci placza, i w ogole.. Zwalniam sie, rzucam wszystko, przyjezdzam, a tu... cala trojka oglada "Tarzana"!
Haha
a R. z niewinna minka: No, udalo mi sie jakos opanowac sytuacje..
a R. z niewinna minka: No, udalo mi sie jakos opanowac sytuacje..
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Agnes odpoczywaj przed finish-em
Agasta tylko spokojnie

Sencilla super ,że mąż opanował sytuacje.
Następnym razem już nie będzie dzwonił po ciebie
Ania taniej w ruskim niż w polskim sklepie? Ja też muszę zadbać o mój balkonik co prawda z niego mogę wyjść na chodnik .....ale jest balkon jest
:-)
ja już idę czytać książkę papa

Agasta tylko spokojnie

Sencilla super ,że mąż opanował sytuacje.
Następnym razem już nie będzie dzwonił po ciebie
Ania taniej w ruskim niż w polskim sklepie? Ja też muszę zadbać o mój balkonik co prawda z niego mogę wyjść na chodnik .....ale jest balkon jest
:-)ja już idę czytać książkę papa
Ostatnia edycja: