• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama

Dzień dobry.....................!!!!

Nas znowu zasypało normalnie nie wiem jak mam wyjść z domu bo dzisiaj mam trochę spraw do załatwienia ale najpierw muszę odśnieżyć samochód))))))a nie luię tego robić )))))

miłego dnia !!!!!!

A co tu dzisiaj tak pusto......................

Ja już byłam sobie zamówić kolejkę u ginekologa jestem 9 przyjmuje od 15 a 8 dziś już była pierwsza kobitka masakra jakie tam są kolejki ))
teraz idę o 17 już się nie mogę doczekać może się coś dowiem co tam z moją niunią.

Dzień dobry
Agasta bardzo apetyczny torcik,pewnie już cały zjedzony:-) Claudia i Jessi śliczne jak zawsze:tak: A starsze panie(:-D:-D) też niczego sobie:tak::tak:
Bira mnie ciągneło i położna też mi mówiła o ty pasie ...ale samo przeszło i go nie kupiłam:tak:
Aneta właśnie się zastanawiałam nad przyszłą niedzielą ale mój pracuje ze 4 godz:confused:Jeśli pójdzie rano to koło 16 bylibyśmy wolni:happy2:Czy mogłabyś mi na priwa podać nr tel.do twojego P .....A mówi,że prędzej się oni umówią niż my:cool2::sorry2:
Ania u nas wiosny nie widać ale już słychać ...ptaszki już pięknie śpiewają:tak::tak::tak:

My byliśmy dziś w szpitalu na konsultacji ,Michałek dostał krem i za dwa miesiące do kontroli:tak:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przetłumaczyłam moje całe CV na niderlandzki,spojrzałam na zegarek, że jest 14:58 :szok:, a ja po Nikodema do szkoły mam z 2 km autem, więc w pośpiechu zamiast zapisz kliknęłam "nie" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:no::no::no::no::no::no::no::-(:-(:-(:-(:-(:-(

Myślałam, że zapisałam, ale teraz patrzę i nie mam tego w "moich dokumentach":no::no::no:

Karola zaraz Ci napiszę numer mojego M :tak:Karola masz na myśli niedzielę 21:confused:, bo na 28 umówiłam się z Sencillą :tak::tak:

...mam, mam...
dziewczyny odzyskałam plik :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jestem z siebie dumna :-D:-D:-D
Karola pada:confused: Moja pościel....

Hej kobitki!

Jak wam minął dzień?:confused:
U nas też pada...i wieje....brrr!:wściekła/y:Gdzie ta wiosna?:dry::dry::dry:
Anetko no widzisz udało sie! - niezły z ciebie informatyk!:-D
Ja zjadłam dziś na obiad pierogi i ...jak sie wyłozyłam to dopiero wstałam!:sorry2:
Karola a co jest Michałkowi?:zawstydzona/y:
Agnes i jak po wizycie?Wszystko u niuni dobrze?
Ja sobie też zarezerwowałam kolejną wizyte USG....może sie dowiem kim jest moja kruszynka?:cool2: bo to już 20-tydzień końcem kwietnia będzie!:szok:

Uciekam....

Aniu Ty śpiochu :-D:-D:-D, ale masz rację odpoczywaj dużo :tak::tak::tak:
Czas leci jak szalony :tak::tak::tak: Aniu jakieś przeczucia, na dziewczynkę czy na chłopca :confused:
Mi dziś Niko znów o siostrzyczce wspominał :-D:-D, on bardzo chce i nawet mi powiedział "mamo obiecuję będę zbierał po niej zabawki":-D:-D, a ja się śmieję, że po Oliwierku czasem zabawek nie chce poukładać, a on na to "bo tak sobie myślę, że dziewczynka nie będzie tyle bałaganić" :-D:-D:-D
Będę podawał Ci pampersy, będę ją z Tobą kąpał, będę ją przytulał... hehe tak go coś wzięło na opowieści dzisiaj :szok::-D Chyba sobie przypomniał jak Oliwierek się urodził, tata w nl, a mój dzielny Niko był bardzo zaangażowany w pomoc przy braciszku :tak::tak::tak:

Karola dzięki Tobie mi pościel w całości nie zmokła :tak:

Mam jeszcze pytanko, jakiej firmy polecacie walizki podróżne :confused: Nie chcę kupić na "ślepo" i później nieść ją na plecach, bo mi kółka odpadły czy zamek się zepsuł :baffled::no:

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrywieczor:-):-):-):-):-):-)

Aneta z takim pomocnikiem to nie ma co sie zastanawiac i czekac az mu sie odwidzi;-)

Ania my tez juz jestesmy ciekawi czy was los tym razem obdarzy:tak:

Dzisiaj moje dziecko pierwszy raz podnioslo sie na kolanach w pozycji GOTOWI START DO RACZKOWANIA:-):-):-):-):-):-):-):-):-)malo sie nie posikalam ze szczescia,ale siedziec jeszcze sama nie potrafi:confused:
Cos mi sie wydaje,ze to po sobocie tak sie podszkolila u starszej kumpeli Claudii i teraz ani sie obejrze i bedzie smigac na czterech:tak:

A tu moja artystka sie edukuje i moje dzisiajsze wypociny.Tatus pomagal w przyzadzaniu bo mial dzis na popoludnie do pracy;-)

Do jutra kobietki

Załączniki

• Czytam sobie..JPG
    Czytam sobie..JPG
    36,7 KB · Wyświetleń: 49
  • KUKU..JPG
    KUKU..JPG
    37,1 KB · Wyświetleń: 50
  • brownis2..JPG
    brownis2..JPG
    38,4 KB · Wyświetleń: 60
  • POD NAMIOTEM..JPG