reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Agnes tak ja też starcha miałam przed porodem że nie dam rady
Bedzie ok nie stresuj się !
Sencilla super ten domek sama bym taki chciała

Bedzie ok nie stresuj się !Sencilla super ten domek sama bym taki chciała

Ostatnia edycja:
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Sencilla bedankt

Domek piękny, taki w moim stylu (łazienkę bym zmieniła), ale prijs is niet goed :-
-
-
no:
Chyba jeszcze z rok musimy poczekać
:-(

Domek piękny, taki w moim stylu (łazienkę bym zmieniła), ale prijs is niet goed :-

Chyba jeszcze z rok musimy poczekać
:-(bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry :-)
Inga wreszcie zdrowa. Antybiotyk zadziałał, przestała się dusić, bo kaszel, który miała myślałam, ze ją wykończy. Dzisiaj byliśmy na spacerku, bo pogoda przepiękna :-) Nareszcie chce się żyć :-)
Aneta, to jedziecie w podobnym terminie co my. My lecimy jakoś 7 czy 9 czerwca, ale do Turcji :-) Już się doczekac ego wyjazdu nie mogę, bo wcześniej chcemy ze znajomymi się w Jabłonce spotkać :-)
Sencilla, piękny domek :-) Szkoda tylko, ze podłogi kafelkowe a nie drewno, ale poza tym piękny :-)
Agness, spokojnie, dasz radę. Za ierwszym razem dałaś to teraz też dasz :-) Będzie dobrze :-)
Inga wreszcie zdrowa. Antybiotyk zadziałał, przestała się dusić, bo kaszel, który miała myślałam, ze ją wykończy. Dzisiaj byliśmy na spacerku, bo pogoda przepiękna :-) Nareszcie chce się żyć :-)
Aneta, to jedziecie w podobnym terminie co my. My lecimy jakoś 7 czy 9 czerwca, ale do Turcji :-) Już się doczekac ego wyjazdu nie mogę, bo wcześniej chcemy ze znajomymi się w Jabłonce spotkać :-)
Sencilla, piękny domek :-) Szkoda tylko, ze podłogi kafelkowe a nie drewno, ale poza tym piękny :-)
Agness, spokojnie, dasz radę. Za ierwszym razem dałaś to teraz też dasz :-) Będzie dobrze :-)
No, ten domek mi sie naprawde spodobal.. ale na razie to mozemy sobie jedynie pomarzyc 
najbardziej podoba mi sie lokalizacja, bo jest po prostu idealna.
zycze wszystkim milego wieczoru.
Agnes, wszystko bedzie dobrze! trzymaj sie.
Aneta, a jesli moge spytac, to do jakiej ceny interesuje Was domek? A wiesz pewnie, ze koopsubsidie od panstwa jest tylko do konca maja tego roku, prawda?
najbardziej podoba mi sie lokalizacja, bo jest po prostu idealna.
zycze wszystkim milego wieczoru.
Agnes, wszystko bedzie dobrze! trzymaj sie.
Aneta, a jesli moge spytac, to do jakiej ceny interesuje Was domek? A wiesz pewnie, ze koopsubsidie od panstwa jest tylko do konca maja tego roku, prawda?
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Bira rzeczywiście nie zauważyłam tych kafli w salonie, mi też się to nie podoba
wolałabym drewno
My też się doczekać nie możemy, bo tą zimą jesteśmy wyjątkowo zmęczeni
Dobrze, że już wiosna :-):-):-) Kocham wiosnę, moja ulubiona pora roku 

Byłam na spotkaniu w sprawie pracy i w sumie mogłabym zaczynać od wtorku, ale zrezygnowałam, bo to aż 10h dziennie

Sencilla wiem, wiem :-
-
-( Max 170 000e ale na dzień dzisiejszy wyliczyli nam 123 000e kredytu :-(, więc tak czy siak musimy czekać :-(, za tą kwotę możemy kupić tylko mieszkanie do remontu :-(
My byliśmy w Rotterdamie na zakupach
Najbardziej skorzystał na nich Niko 

wolałabym drewno
My też się doczekać nie możemy, bo tą zimą jesteśmy wyjątkowo zmęczeni
Dobrze, że już wiosna :-):-):-) Kocham wiosnę, moja ulubiona pora roku 

Byłam na spotkaniu w sprawie pracy i w sumie mogłabym zaczynać od wtorku, ale zrezygnowałam, bo to aż 10h dziennie

Sencilla wiem, wiem :-
My byliśmy w Rotterdamie na zakupach
Najbardziej skorzystał na nich Niko 

Ostatnia edycja:
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Robienie stroików i bukietów

reklama